• Livedag Opstellingen voor ondernemers (10 nov ’23)

  Alle voorgaande keren binnen een paar weken UITVERKOCHT. Dus wacht niet te lang.

  Zie deze dag als een combinatie van een livedag én workshop. Ik begeleid jou in jouw opstellingen én draag een deel van mijn kennis over. Zodat jij ook handvatten hebt om mini-opstellingen te doen met jezelf (of je klanten) als je daar behoefte aan hebt.

  Als je nu in een twilight zone zit en toe bent aan een nieuw inzicht over jezelf of je bedrijf, dan ben ook jij van harte welkom. 🌞

   

  vrijdag 10 november 9.00 - 17.30

  omgeving Amersfoort / Midden Nederland

  omring je met gelijkgestemde ondernemers

  Duik in jouw systeem

 • Geheim Aanbod

  Klaar voor het onbekende? Nét zo dol op verrassingen als ik? Bereid om af te reizen naar meerdere plekken in Nederland? Én te groeien op een manier die je je leven lang bij zal blijven?

  Het wordt bijzonder. Hier wil je bij zijn. Lees gauw verder.

  Ik beloon je moed (instappen in het onbekende) met liefde.

   

  Dit hebben je voorgangers ervaren:

  “Opstellingen hebben mij geholpen om meer in mijn lijf te wonen. Mijn hoofd draaide overuren, nu niet meer. Ik weet hoe ik dit kan stoppen.”

  Babs leerde mij meerdere interventies & opstellingen die ik, ook na de samenwerking, zélf kan inzetten. Dit traject vormde hiermee een belangrijk en opstap naar hoe ik mijn leven nu leef.”

   

 • Wonderstroom Kaartendeck

  Het Wonderstroom kaartendeck bestaat uit 44 prachtige, geïllustreerde kaarten met een boodschap. In het boekje dat erbij hoort staan verdiepende inzichten en vragen.

  Elk deck kost 82 (ex btw) en bestaat uit:

  • 44 kaarten
  • 1 doosje
  • 1 begeleidende gids

  Bij elke kaart hoort een uitgebreide tekst met een verdiepende vraag of uitnodiging.

  Ruim 10 jaar coach/onderstroom ervaring zit in dit deck verweven In de inhoud en teksten van dit deck,  zit 10 jaar aan coach- & onderstroom ervaring verwerkt. Babette deelt in de bijbehorende gids de meest voorkomende inzichten, ze stelt vragen en faciliteert de verdieping voor jou. Samengevat uit alle sessies (over de 2000) die ze de afgelopen jaren deed met haar clienten.

  Babette: ‘De set is een mooie manier om je dag mee te starten of tijdens het journalen. Je pakt intuïtief een kaart die je op dat moment nodig hebt. Maar het kan ook fijn zijn om als coach te gebruiken aan het begin of het eind van een sessie.’

  Het deck is voor iedereen die weer een laag dieper in zijn of haar bewustwording wil gaan. Het deck staat vol inzichten, praktische handvatten en verdiepende vragen die jou helpen op dit pad. Laat je de teksten met je meereizen? Dan ga je een laag dieper in je bewustzijn.