0

Voor thuis

Hier een rijtje van mijn favo dingen waar ik niet meer zonder kan.

#1 Chemex Coffeemaker
Mijn favo-manier van koffie zetten! Met de hand. Eerst zelf de bonen malen, en aansluitend met de hand opschenken. Heerlijk om elke ochtend even een rustmoment in te bouwen. Water koken, bonen malen en daarna rustig de koffie opschenken. Mijn lievelings!

#2 Soap bars
Vegan, plastic-free & zijn súper fijn voor je haar & lichaam. Mijn favo is citroen (hair). Schuimt veel en ruikt echt héél fris en lekker. 🙂

#3 Sticky Yoga Mat
Mijn favo yoga mat voor thuis. Heb je net als ik zweethandjes tijdens de downward dog? Dan is dit jouw mat. Los van het design wat ik tof vind, heeft de mat extra grip. 🙂

En eh… Heb je mijn studio inrichting al gezien? Ik somde (bijna) alle items op die ik in de studio heb staan of liggen, die mijn zzp-leven een stuk makkelijker, vrolijker en comfortabeler maken.
Je ziet ze hier!

Alle linkjes die je in dit artikel ziet, heb ik samengesteld met affiliate links. Dit betekent dat ik een klein % ontvang van jouw aankoop. Dit kost jou niets extra’s. 🙂 De opbrengsten van jouw aankoop, gebruik ik om mijn podcast te blijven maken (De Cheerleader Podcast). <3 Dank voor je support!