0

De Ondernemende Vrouwen training (20 & 21 januari)

Je weet dat er meer is dan dit.
Je voelt dat je wilt groeien richting of in je eigen onderneming.
Je verliest je soms in de hoe dan? en zet daardoor geen stappen.
Je merkt dat je weinig like-minded mensen om je heen hebt.
Je wilt nu écht stappen zetten.
Het idee dat je volgend jaar rond deze tijd nog exact op dezelfde plek staat en er niets veranderd is – beangstigd je.
Je bent klaar om stappen te zetten.
Te groeien en te ervaren.

Dan is de Ondernemende Vrouwen Training wat je zoekt.

2 dagen. groei, inspiratie, samen met vijf andere vrouwen coach ik, Babette, jullie naar de volgende stappen in je leven. 

Na 4 succesvolle edities vindt binnenkort alweer de vijfde editie van de Ondernemende Vrouwen Training plaats in een natuurhuis, omgeven met….

3,5 hectare overweldigende natuur
picknickbanken en een kampvuurplaats
strijk neer bij het prachtige vennetje of op de uitgestrekte grasvelden of rustplekken
We eten vegan & vega, genieten van de omgeving én duiken in je mindset

“We richten ons tijdens deze twee dagen op je mindset. We leggen in 2 dagen het fundament (het haakje) waar je de rest van je ondernemersleven de vruchten van plukt.”

 

 

Wat? Een training gericht op mindset & business, om je leven en onderneming in te richten zoals het bij jou past. Mindsetwerk én brainstormen over je business.
Voor jou? Weet je dat ‘er meer is dan dit’ maar weet je niet waar te beginnen, omdat je vertrouwen, richting of focus mist? En, kun je wel wat cheerleaders gebruiken i.p.v. (goedbedoelde “wat als…”) saboteurs? Dan is deze training voor jou! Er is plek voor slechts 8 personen.
Wanneer? 20 & 21 januari 2021
Waar?  “De Stille Kracht” in Drenthe. Een natuurhuis omgeven met 3,5 hectare natuur.
Wat kost het? De prijs is inclusief meditatie, overnachting, alle maaltijden, snacks, drankjes, linnen & handdoeken.

Earlybird korting tot 15 November: 922 ex
Post-earlybird tot 1 December: 1111 ex
Regular ticket tot 5 januari: 1333 ex.


De lijnen sluiten op 5 januari. Daarna is aanmelding niet meer mogelijk.


Door wie? 
Babette geeft de training en coacht je om helderheid te krijgen in jouw leven. De reis die Babette maakte in haar persoonlijke ontwikkeling (coaching, training, spreken, healing, EQ trainingen, reiki, hbo facility management, familie opstellingen, NLP, meditatie, interculturele programma’s in India) en in haar 5-jarig ondernemersbestaan (ontwerper, marketeer, coach) maken haar een wandelende bibliotheek en ervaringsdeskundige. Ze coacht op mindset en business.

Babette begeleidde in haar rol als coach in 365 dagen zo’n 148 vrouwen op hun ondernemerspad.
Boek hier een vrijblijvend intake gesprek van 30 minuutjes!

 

Hi, ik ben Babette! Coach, trainer en spreker.

Ik kan mij zo voorstellen dat je nog veel meer vragen hebt, zoals:

Mag ik mijn onesie meenemen?
Hoe lekker liggen de bedden? 
En Babette, wordt het een beetje zonnig?

De antwoorden op deze- én op al je andere vragen, vind je hier op deze pagina!

 

DIT IS EEN EXTRA BIJZONDERE EDITIE. Deze editie ben ik namelijk niet alleen, zoals de vorige 4 edities. Ik heb Froukje én Caroline naast mij staan. Met zijn 3’en verzorgen we het programma: ik coaching/training, mooie sessies rondom overtuigingen/dromen/blokkades en praktische elementen. Caroline werkt met jou op een diepere laag, waar je zelf niet bij kunt: je ziel, onbewuste, het in je eigen kracht kunnen gaan staan (ze verricht wonderlijk werk: oud-deelnemers van de training en mijn 1:1 sessies volgen geregeld sessies bij Caroline voor een fijne groei, op hun eigen manier). Froukje verzorgt alle maaltijden: kookt intuïtief, vega(n) en zorgt dat wij 2 dagen lang van allerlei lekkers kunnen genieten. Ze geeft ook lessen: yoga en ontspanning. Vanuit haar ervaring van haar eigen business & groei retreats in Frankrijk.

 

Super mooie, bijzondere toevoeging aan deze editie. Die wil je niet missen.

Bekijk hier wat deelnemer Marlou Aarding (augustus 2020) deelde over de training. Ze deelt ook haar bijzonder ervaring na een sessie met Caroline.


Reviews van andere deelneemsters:

“Voor mijn deelname wist ik dat ik mijn onderneming anders wilde inrichten. “Ik weet niet welke kant op..” schreef ik op het inschrijvingsformulier. Babette heeft letterlijk binnen 30 minuten achterhaald wat ik het liefste wilde, puur en alleen door de juiste vragen te stellen. Als je twijfelt, gun jezelf alsjeblieft deze training. Je krijgt er geen spijt van. Ik leerde in 2 dagen wat ik 10 jaar geleden had willen weten!”

Deze training is geen eitje. Ik wist dat toen ik mij opgaf, en vond het ook rete-spannend  Babette gaf aan: “spannend vinden mag, dat hoort er 100% bij. Zolang jij all in gaat tijdens de training en je openstelt voor alle werkvormen die ik aandraag, ga ik je helpen groeien”. Dat deed ik. En man, ik had niet verwacht zo diep te gaan. Oude overtuigingen vanuit mijn gezin en familie heb ik aan kunnen kijken, losgelaten en eindelijk kunnen kiezen voor mijn pad. Ik kreeg niet wat ik wilde, ik kreeg wat ik nodig had. Daar is Babette goed in. Was het comfortabel? Hell no. Zou ik het weer doen? Hell yeah.

“Ik miste het vertrouwen in mezelf. En daarom leek alles zo ver weg: een onderneming maar ook miste ik vriendschappen waar ik mezelf kon zijn. Ik merkte de impact pas na de training: in 2 dagen heb ik door een heldere uitleg én de prakische invalshoek, het fundament gelegd om mijn leven eindelijk in mijn kleuren te verven. Ik voel me nu goed, energiek en sta nu eindelijk sterk als ondernemer.”

“Mijn omgeving reageert niet altijd even supportive op mijn keuze om te gaan ondernemen. Plus, ik kom niet uit een ondernemersgezin. Ik miste mensen om mij heen met dezelfde ondernemersdromen en plannen. Die heb ik hier gevonden.”

 

Boek hier jouw intake gesprek!

 

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande verhalen? Mis je plezier in je onderneming, of sta je juist aan de start van het ondernemen en mis je vertrouwen? Mis de juiste mensen om je heen, wil je graag iets veranderen in je leven – maar weet je niet hoe?  Babette kan je hierin helpen, zodat je weer gelooft in je eigen kunnen, dat is…

Als je er klaar voor bent om gecoacht te worden! Voel je een match?

Note: Babette is coach, en vervangt hiermee geen therapeut of psycholoog. Ze is mindset coach. Dit betekent dat de focus vooral ligt op de toekomst, in plaats van op het verleden. Heb jij het gevoel dat je verleden je nog teveel in de weg zit? Dan is dit (nog) niet de training voor jou.

Voor wie is de training bedoeld?
Voor vrouwen die voelen dat er meer in hun onderneming en leven zit, maar niet weten hoe ze hun volle potentieel kunnen benutten. Je bent niet vies van mindsetwerk, en staat open om de volledige verantwoordelijkheid te dragen van jouw eigen leven.


Ik ben er klaar voor
Ben jij klaar om veranderingen te omarmen? Om, door creatieve werkvormen, meer helderheid te krijgen, ALL IN te gaan op mindset, weten waar je naartoe wilt als mens en in je business? Ben je bereid om dingen anders te gaan doen, of anders te kijken naar jouw manier van leven? Om meer zelfvertrouwen te voelen? Positiever te denken en je leven zo in te richten dat het écht van jou is? Ja, ja en ja? Dan nodig ik je uit om deel te nemen!

Wat?

  • 2 dagen training
  • In een natuurhuis in Drenthe, middenin de natuur, inclusief overnachting
  • Inclusief vegan eten: ontbijt, lunch, diner & drankjes
  • Inclusief yoga, meditatie en fijne, méga bijzondere werkvormen (waarvan je er sowieso 1 of 2 nog niet kent – ze zijn life changing).
  • Omringd door vrouwen zoals jij: uniek, vol waarde, met een stem die gehoord mag worden

Wat houdt het programma in?
De inhoud is een verrassing. Maar ik kan wel een tipje van de sluier geven 😉 In twee dagen leer ik jou de juiste mindset om datgene aan te trekken wat je wenst. Het is een combinatie van groepscoaching, meditatie, yoga, wandelen in de natuur, theorie, brainstormsessies – een fijne combi van luisteren en zelf uitvoeren.

 

Wat neem ik mee naar huis?
Je weet, en hebt ervaren, wat de waarde van mindset is. Je weet wat jij nodig hebt om je dromen te realiseren. Je bent losgekomen van beperkende overtuigingen, en weet hoe je je hier verder in kunt blijven ontwikkelen in je leven én business. En je bent onderdeel geworden van een (groeiende) community van ondernemende vrouwen: vrouwen de juiste mindset om te groeien op zakelijk en persoonlijk vlak. Een ervaring voor het leven.

 

Praktisch
Data: 20 & 21 januari 2021
De training is in Drenthe en duurt 2 dagen (van 9.00 – 18.00, en van 8.00 tot 17.00)
Plek voor 8 vrouwen

Prijs: tot 15 nov 922 ex / tot 1 dec 1111 ex / tot 5 januari 1333 ex

Deze prijs is inclusief alles, eten, drinken, overnachting en yoga én een bijzondere ervaring die je leven verandert.

Voel jij een JA? Vertrouw je intuïtie. Ook als je nog wat vragen hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij, precies een jaar van nu staat waar je wilt staan.

 

Heb je twijfels, en vraag je je af of dit iets voor jou is?  Mail mij gerust. Na een telefoontje of mailtje weet je zeker of dit iets voor jou is. Het is een investering en ik begrijp volledig dat je van tevoren zeker wilt weten of deze aansluit bij jou en wat je wilt leren. Schroom niet om mij te mailen. Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen. 🙂 Daarbij vind ik het ook belangrijk dat je past bij het profiel. Een goede klik is voor mij heel belangrijk, en is altijd de basis (een eis vanuit mij) voor een goede samenwerking. Daarom spreken we elkaar eerst voorafgaand aan de training. Na een klik aan beide kanten, ben je officieel deelnemer!

 

Boek hier een vrijblijvend intake gesprek van 30 minuutjes!


Verder
Als je geïnteresseerd bent in de training, kun je via bovenstaande link een intake gesprek inplannen. Deze duurt gemiddeld 30 minuten en vindt plaats via Zoom. Was het voor onze beide een YAY na de intake? Cool! Koop dan je kaartje in de webshop, je bent er dan OFFICIEEL bij. Twee weken voorafgaand aan het weekend ontvang je een mailtje met een aantal vragen, over waar je nu staat in je proces. Dit doe ik zodat ik weet waar je staat en het programma zo kan maken dat dit aansluit bij jouw proces. Ik vind een persoonlijke benadering én een veilig gevoel het allerbelangrijkste – om deze reden laat ik 6 (maximaal 8) dames toe in de cursus. Zo blijft het een kleine, hechte groep en is er ook ruimte om in te spelen op jullie vragen tijdens het weekend.

Twijfel je nog? Bekijk hier de sfeerimpressie van de vorige  edities!

Of… Lees het de reviews van de dames van de vorige editie. Die zijn niet mis 😉


Bijna vergeten! Nog even een antwoord op de prangende vragen (meer, serieuze ;-), FAQ’s vind je onderaan de pagina!)

Mag ik mijn onesie meenemen? Zeker! Vooral die met dierenprint worden zeer gewaardeerd.
Hoe lekker liggen de bedden? Heerlijk, ik heb ze stuk voor stuk uitgeprobeerd.
En Babette, wordt het een beetje zonnig? Sowieso! Aanvraag is vandaag ingediend.

 

Kan je nog geen genoeg krijgen van Babette-op-je-tijdlijn? Luister dan naar mijn gratis podcast: De Cheerleader Podcast op Spotify! Ik deel hier coach inzichten en meditaties.

Instagram: @babettetasseron
Mail: coach@babettetasseron.nl
Telefoon: 06 – 53 777 621

 

FAQQ: Wat bespreken we tijdens de intake?
A: Ik hoor graag je huidige situatie, en waar je naartoe zou willen in je business/startende business. Ik deel wat jij kunt verwachten van de training, en beantwoord nog openstaande vragen. Aansluitend kijken we allebei of de training voor jou op het juiste moment komt. 

Q: Weiger je weleens mensen na een intake?
A: Ja. En dit is niets ernstigs. Het is meestal omdat de training iets te vroeg komt in hun proces. Ik ben heel transparant in mijn gevoel, en zal ten alle tijden de groepsdynamiek in balans houden. Dit is mijn taak als coach. Er is maar 1 persoon nodig die de groepsdynamiek kan verstoren. Je kunt er als deelnemer dan ook 200% vanuit gaan dat alle dames die er zijn, er horen te zijn. Dit is direct voelbaar als je aankomt in Drenthe: het voelt veilig en vertrouwd.

Q: Ik zie online dat er 12 kaarten beschikbaar zijn in je webshop, terwijl er plek is voor 8. Hoe zit dat?
A: Klopt. Ik doe dit omdat de eerste 8 die een kaartje kopen, pas zeker zijn van hun deelname ná de intake. Ben jij degene die zich als no. 9 aanmeldt? Dan ben jij de eerste die ik bel zodra iemand anders afvalt. Gebeurt dit niet? Dan stort ik direct je geld terug.
Q: Kan ik mijn kaartje kopen ná de intake?
A: Ja, dat kan. Als we beide een JA voelen, kun je je kaartje kopen via de website.
Q: Kan ik in termijnen betalen?

A: Ja, dat kan. In de earlybird (922 ex) kun je in twee termijnen betalen van 475 ex. In de semi-earlybird periode (1111 ex) kun je in twee termijnen betalen van 575 ex. Daarna (1333) in 2 termijnen van 685 ex.

Q: Komt er nog een bijzondere editie als deze?
A: Dat zou kunnen. Dit is een pilot versie. Als het ons allemaal (zowel coaches als deelnemers) bevalt, komt hij terug. Maar ik kan dat niet garanderen.

Q: Ik ben nog geen ondernemer, maar heb wel plannen om te gaan ondernemen, mag ik meedoen?
A: Zeker! Deze training is voor iedereen die óf onderneemt (dat kan 1 jaar zijn, of 10 jaar en alles ertussen), of zeker weet dat ze wil gaan ondernemen. Let wel: we gaan niet dieper in op jouw doelgroepbepaling bijvoorbeeld. Het is wel belangrijk dat de basis (je idee, je aanbod) van je business al enigszins staat. Er is niet genoeg tijd om ‘from scratch’ je te helpen bij je business plan.

Q: Is het inclusief overnachting?
A: Yes, klopt. Degene die zich als eerste aanmelden (de eerste 4) hebben een privé kamer (of delen een kamer, als je met een bekende komt). De overige 4 slapen op een slaapzaal (met totaal 12 bedden, dus genoeg ruimte om je eigen space te hebben). In de prijs zit geen verschil (privekamer of slaapzaal). Met goed weer kun je ervoor kiezen om te kamperen (eigen tent + spullen mee).

Q: Op basis waarvan is de prijs gebaseerd?
A: De prijs is 95% gebaseerd op de waarde van de training: hij wordt door vorige ondernemers omschreven als life changing. Het heeft ontzettende impact op jou, en op de rest van je leven. Andere elementen die meespelen: huur van de locatie, eten/drinken, inhuren van experts, voorbereidingstijd, inkoop spullen/attributen, 4 dagen volop aanwezig (2 dagen programma, 1 dag voorbereiding, 1 dag nazorg), en de leukigheidjes die jullie ook kennen: inkomstenbelasting, pensioen, onvoorziene kosten.


Q: Kan ik mijn plaats kosteloos annuleren als er iets tussenkomt?
A: Nee, dat is niet mogelijk. De annuleringsvoorwaarden vind je hier.

Q: Wat als de training door externe factoren (zoals Covid) niet door kan gaan?
A: Dan betaal ik je het bedrag 100% terug of kun je deelnemen aan de editie zodra de nieuwe datum bekend is.

Q: Ik heb allergieën / dieetwensen. Is dat een probleem?
A: Geen enkel probleem. Je ontvangt 2 weken van tevoren een vragenlijst, hierop kun je delen wat je kwijt wilt. Ik houd er rekening mee. Mocht je bijzondere wensen of een lievelings-ontbijtje hebben wat je elke dag eet: voel je vrij om zelf ook spullen mee te nemen. Je bent daar vrij in.

Q: Ben ik veel tijd kwijt aan de voorbereiding?
A: Ongeveer 2 uur. Je ontvangt 2 weken van tevoren een vragenlijst met een aantal vragen. Zoals: Waar zou je willen staan over een X aantal maanden, wat houdt je tegen? Wat heb je nodig? Wat hoop je te vinden tijdens de training? Etc.

Q: Hoe ziet het programma eruit?

A: Het programma maak ik op basis van de input die ik van tevoren ontvang. Daarom is het programma nooit identiek aan een van de vorige edities. Wat je in grote lijnen kunt verwachten: mindset werk (oefeningen en opdrachten), meditaties/visualisaties, oefeningen om oude overtuigingen/niet-helpende gedachten los te laten, een relaxte les (meditatie), wandelingen op het prachtige, groene landgoed (in stilte), kampvuursessie, en een rijkelijk ontbijt, lunch en diner – inclusief fijne snacks, en fijne business-brainstormsessies om je verder te helpen in je business.

Heb je nog andere vragen die hier niet tussenstaan? Stuur mij gerust een mailtje.

De prachtige foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Kelly van Kellygrafie, Danique Regterschot, Linde van Blinck Fotografie én Karin Bakker. <3