0

De Ondernemende Vrouwen training (19 & 20 augustus 2020)

Je weet dat er meer is dan dit.
Je voelt dat je wilt groeien op werkvlak.
Je verliest je soms in de hoe dan? en zet daardoor geen stappen.
Je merkt dat je weinig like-minded mensen om je heen hebt.
Je wilt nu écht stappen zetten.
Het idee dat je volgend jaar rond deze tijd nog exact op dezelfde plek staat en er niets veranderd is – beangstigd je.
Je bent klaar om stappen te zetten.
Te groeien en te ervaren.

Dan is de Ondernemende Vrouwen Training wat je zoekt.

2 dagen. groei, inspiratie, samen met vijf andere vrouwen coach ik, Babette, jullie naar de volgende stappen in je leven. 

Na 3 succesvolle edities (juni ’19, november ’19 en januari ’20) vindt binnenkort alweer de vierde editie van de Ondernemende Vrouwen Training plaats, dit keer in een natuurhuis, omgeven met….

3,5 hectare overweldigende natuur
picknickbanken en een kampvuurplaats
strijk neer bij het prachtige vennetje of op de uitgestrekte grasvelden of rustplekken

“We richten ons tijdens deze twee dagen op je mindset. Zie mindset als het haakje, hieraan kun je alles ophangen: van werkplezier, relaties, tot zelfvertrouwen – en alles daar tussenin. We leggen in 2 dagen het fundament (het haakje) waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.”

 

Bekijk hier wat de deelnemers zeiden over de eerste editie in Juni 2019!

 

Wat? Een training gericht op mindset & vertrouwen, om je leven in te richten zoals het bij jou past. We positiveren het verhaal wat jij jezelf vertelt, op alle thema’s van je leven. Denk bijv. aan: inzicht in je werktoekomst (welke kant ga ik op? Wat? Hoe? Ondernemen of in dienst?) & het inrichten van je leven (relaties, leefstijl).
Voor jou? Weet je dat ‘er meer is dan dit’ maar weet je niet waar te beginnen, omdat je vertrouwen, richting of focus mist? En, kun je wel wat cheerleaders gebruiken i.p.v. (goedbedoelde “wat als…”) saboteurs? Dan is deze training voor jou! Er is plek voor slechts zes personen.
Wanneer? 19 & 20 augustus 2020 (dag 1: 9.00 – 18.00, dag 2: 8.00 – 16.00) incl. overnachting
Waar? In “De Stille Kracht” in Drenthe. Een natuurhuis omgeven met 3,5 hectare natuur.
Wat kost het? 922 euro ex. BTW (inclusief overnachten, alle maaltijden, linnen & handdoeken)
Door wie? Babette geeft de training en coacht je om helderheid te krijgen in jouw leven. De reis die Babette maakte in haar persoonlijke ontwikkeling (coaching, training, spreken, EQ trainingen, reiki, hbo facility management, meditatie, interculturele programma’s in India en het toepassen van 101 zelfhulp/management boeken) en in haar 4-jarig ondernemersbestaan (ontwerper, marketeer, coach) maken haar een wandelende bibliotheek en ervaringsdeskundige.

Babette begeleidde in haar rol als coach in 2019 zo’n 148 vrouwen op hun ondernemerspad.

Extra: Ook wordt er een yin yoga les gegeven (ervaring niet nodig) door een gecertificeerd yoga docente.

 

Hi, ik ben Babette! Coach, trainer en spreker.

Ik kan mij zo voorstellen dat je nog veel meer vragen hebt, zoals:

Mag ik mijn onesie meenemen?
Hoe lekker liggen de bedden? 
En Babette, wordt het een beetje zonnig?

De antwoorden op deze- én op al je andere vragen, vind je hier op deze pagina!

 


Reviews van vorige deelneemsters:

“Voor mijn deelname wist ik dat ik mijn onderneming anders wilde inrichten. “Maar echt geen idee wat ik wil” schreef ik op het inschrijvingsformulier. Babette heeft letterlijk binnen 4 uur achterhaald wat ik het liefste wilde, puur en alleen door de juiste vragen te stellen. Als je twijfelt, gun jezelf alsjeblieft deze training. Je krijgt er geen spijt van. Ik leerde in 2 dagen wat ik 10 jaar geleden had willen weten!”

“Ik miste het vertrouwen in mezelf. En daarom leek alles zo ver weg: een onderneming maar ook miste ik vriendschappen waar ik mezelf kon zijn. Ik merkte de impact pas na de training: in 2 dagen heb ik door een heldere uitleg én de prakische invalshoek, het fundament gelegd om mijn leven eindelijk in mijn kleuren te verven. Ik voel me nu goed, energiek en ben nu eindelijk ondernemer.

“Mijn omgeving reageert niet altijd even supportive op mijn keuze om te gaan ondernemen. Plus, ik kom niet uit een ondernemersgezin. Ik miste mensen om mij heen met dezelfde ondernemersdromen en plannen. Die heb ik hier gevonden.”

“Ik heb geleerd hoe ik mijn huidige leven kon bedanken, en daarnaast gevoeld dat ik mijn nieuwe leven kan en mag bedenken. Nu ik niet alleen wéét dat alles mogelijk is, maar het ook voel.. Heb ik, nu ik de juiste mindset heb, eindelijk mijn baan opgezegd, ben ik begonnen met ondernemen en ik heb al de eerste drie facturen gestuurd. Zo moeilijk was het eigenlijk niet. Ik heb echt de juiste mindset om te kunnen vertrouwen gevonden.”

“Met relatie ging uit, en na een tijd samen geweest te zijn, moest ik echt weer opnieuw uitvinden wie ik eigenlijk was. Babette voelt waar je blokkades zitten, en gaf de juiste tools om te vertrouwen op mezelf. Alles is er al, misschien soms weggestopt, onder een dikke laag stof – maar alles zit al in mij. Babette wist het naar de oppervlakte te brengen. Dit is het begin geweest van een mooi, nieuw hoofdstuk.”

“Ik miste het zelfvertrouwen en het geloof in mezelf om te kunnen bereiken wat ik wil bereiken. Ik vond mijn werk nooit goed genoeg en twijfelde bij het aannemen van opdrachten of ik het wel kon. Nu, een half jaar na de training zeg ik vaak ‘nee’  op opdrachten. Niet omdat ik het niet kan, maar omdat ik alleen nog maar klussen aanneem die ik leuk vindt. Grootste switch ooit!”

 

IK DOE MEE!

 

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande verhalen? Mis je plezier in je werk, voel je je niet zelfverzekerd, mis je de juiste mensen om je heen, wil je graag iets veranderen in je leven – maar weet je niet hoe?  Babette kan je hierin helpen, zodat je weer gelooft in je eigen kunnen, dat is…

Als je er klaar voor bent om gecoacht te worden! Voel je een match?

Note: Babette is coach, en vervangt hiermee geen therapeut of psycholoog. Ze is mindset coach. Dit betekent dat de focus ligt op de toekomst, niet op het verleden. Heb jij het gevoel dat je verleden je nog teveel in de weg zit? Dan is dit (nog) niet de training voor jou.

 

 

 

 

 

 

 

 


Voor wie is de training bedoeld?
Voor alle vrouwen die voelen dat er meer in hun onderneming en leven zit, maar niet weten hoe ze hun volle potentieel kunnen benutten. Vaak is dit op werkvlak. Maar zo zijn er meer: relaties, vertrouwen, iets wel of niet durven… Je kunt het zo zien:

Het haakje van de training is MINDSET. Jij staat in het middelpunt, samen met mindset. En aan dit haakje kun je, na de training, álles ophangen: we richten ons op je ondernemersdroom. Maar je leert veel meer: zelfverzekerd zijn, gezonde relaties, vriendschappen definiëren, je grenzen bewaken…

Wil je een cheesy omschrijving die het mooi omschrijft? Oké, komt ‘ie.
Bedenk eens wat je nu graag anders zou zien in je leven:

Is het je werk?
Een liefdesrelatie?
Vrienden die cheerleaden, in plaats van saboteren?
Zelfvertrouwen?

Als je bij jezelf hebt bedacht wat je graag zou willen uitnodigen in je leven: dan noemen we dat de Vis. Ik zou je de vis kunnen geven. Maar dan heb je die, en dan? Veel liever leer ik je die vis vangen. Dan weet je namelijk hoe je aan die vis komt de volgende keer. Je kunt de training dus beschouwen als (dit is de eerste en laatste keer dat ik de training hiermee vergelijk) 😉 de Hengel! Ik geef je de hengel: de juiste mindset, een positieve flow.. Zodat jij de hengel én de skills hebt om je eigen vis te vangen. Hoeveel vissen je ook wilt vangen, wat ze ook voor jou betekenen: je kan het. Je hebt de hengel.

 

Ik ben er klaar voor
Ben jij klaar om veranderingen te omarmen? Om, door creatieve werkvormen, meer helderheid te krijgen in waar je naartoe wilt als mens, in je leven, op werkvlak? Ben je bereid om dingen anders te gaan doen, of anders te kijken naar jouw manier van leven? Om meer zelfvertrouwen te voelen? Positiever te denken en je leven zo in te richten dat het écht van jou is? Ja, ja en ja? Dan nodig ik je uit om deel te nemen!

 

Wat?

  • 2 dagen training
  • In een natuurhuis in Drenthe, middenin de natuur, inclusief overnachting
  • Inclusief ontbijt, lunch, diner & drankjes
  • Inclusief yoga, meditatie en fijne werkvormen
  • Omringd door vrouwen zoals jij: uniek, vol waarde, met een stem die gehoord mag worden

Wat houdt het programma in?
De inhoud is een verrassing. Maar ik kan wel een tipje van de sluier geven 😉 In twee dagen leer ik jou de juiste mindset om datgene aan te trekken wat je wenst. Het is een combinatie van groepscoaching, meditatie, yoga, wandelen in de natuur, theorie, brainstormsessies – een fijne combi van luisteren en zelf uitvoeren. Ook de Wet van Aantrekking speelt een belangrijke rol.


Wat neem ik mee naar huis?
Naast het naslagwerk (een werkboek) weet je wat de waarde van mindset is. Weet je wat jij nodig hebt om je dromen te realiseren. Ook begrijp je de Wet van Aantrekking en kun je deze toepassen. En je bent onderdeel geworden van een (groeiende) community van ondernemende vrouwen: vrouwen de juiste mindset om te groeien op zakelijk en persoonlijk vlak. Een ervaring voor het leven. Je hebt nu de juiste skills (de hengel) om te vangen wat je wilt in je leven (de vis).


Praktisch
De training is in Drenthe
Duurt 2 dagen (van 9.00 – 18.00, en van 8.00 tot 16.00)
Er is slechts plek voor 6 vrouwen
922 euro ex. BTW. Deze prijs is inclusief alles, eten, drinken, overnachting, yoga en werkboek.

 

Voel jij een JA? Vertrouw er dan op dat het zo moet zijn. Bel of mail mij als je geïnteresseerd bent. Ook als je nog wat vragen hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij, precies een jaar van nu staat waar je wilt staan.

Heb je twijfels, en vraag je je af of dit iets voor jou is?  Bel of mail mij gerust. Na een telefoontje of mailtje weet je zeker of dit iets voor jou is. Het is een investering en ik begrijp volledig dat je van tevoren zeker wilt weten of deze aansluit bij jou en wat je wilt leren. Schroom niet om mij te bellen of te mailen 🙂 Daarbij vind ik het ook belangrijk dat je past bij het profiel. Een goede klik is voor mij heel belangrijk, en is altijd de basis (een eis vanuit mij) voor een goede samenwerking. Daarom spreken we elkaar eerst voorafgaand aan de training. Na een klik aan beide kanten, ben je officieel deelnemer!


Verder
Na inschrijving ontvang je van mij een bevestiging. Twee weken voorafgaand aan het weekend ontvang je een mailtje met een aantal vragen, over waar je nu staat in je proces. Dit doe ik zodat ik weet waar je staat en het programma zo kan maken dat dit aansluit bij jouw proces. Ik vind een persoonlijke benadering én een veilig gevoel het allerbelangrijkste – om deze reden laat ik maximaal 6 dames toe in de cursus. Zo blijft het een kleine, hechte groep en is er ook ruimte om in te spelen op jullie vragen tijdens het weekend.

Er is plek voor max. 6 dames. Koop hier je kaartje!

 

Twijfel je nog? Bekijk hier de sfeerimpressie van de eerste 2 edities!


Bijna vergeten! Nog even een antwoord op de prangende vragen:

Mag ik mijn onesie meenemen? Zeker! Vooral die met dierenprint worden zeer gewaardeerd.
Hoe lekker liggen de bedden? Heerlijk, ik heb ze stuk voor stuk uitgeprobeerd.
En Babette, wordt het een beetje zonnig? Sowieso! Aanvraag is vandaag ingediend.


Kan je nog geen genoeg krijgen van Babette-op-je-tijdlijn? Luister dan naar mijn gratis podcast: De Cheerleader Podcast op Spotify! Ik deel hier coach inzichten en meditaties.

Instagram: @babettetasseron
Mail: coach@babettetasseron.nl
Telefoon: 06 – 53 777 621

 

De prachtige foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Kelly, van Kellygrafie en Danique Regterschot. <3