0

De Ondernemende Vrouwen training op 13 & 14 november 2019

Na een eerste, succesvolle, editie (juni 2019) vindt op 13 & 14 november 2019 de tweede editie van de Ondernemende Vrouwen training plaats, wederom middenin de duinen in een villa in Zandvoort.

Bekijk hier wat de vorige deelnemers hebben ervaren tijdens
de eerste editie in Juni 2019!

Wat? Een tweedaagse training voor ondernemende vrouwen, waarin we ons vooral focussen op 1) visievorming voor jouw onderneming (waar wil je naartoe, wie is je ideale klant, wat vind je belangrijk als ondernemer) 2) zelfvertrouwen in het ondernemerschap 3) onderdeel zijn van een community (we delen ups & downs, tips en ervaringen)
Waar? In een villa in de duinen van Zandvoort
Hoe? Babette geeft de training, en coacht je om helderheid krijgen in jouw ondernemerschap. Een afwisseling tussen een creatief programma als groep, en tijd voor jezelf in de duinen – om je hoofd leeg te maken en je volledig te focussen op jou en je onderneming. Ook wordt er een YIN YOGA les gegeven door een certificeert yoga docente, Naomi.
Wanneer? Woensdag 13 en donderdag 14 november 2019, van 10.00 – 18.00 mét overnachting.
Wa kos da? 830 euro (ex. BTW), inclusief eten, drinken, overnachting en goedgevuld programma.

Je krijgt antwoorden op vragen als:

Is het wat voor mij?
Wat levert het mij op?
Hoe ziet het programma eruit?
Waar vindt het plaats?
Wat zijn de kosten?

Maar ook belangrijke vragen als:

Mag ik mijn onesie meenemen?
Hoe lekker liggen de bedden?
Welke meeuw kom je het meeste tegen, daar in Zandvoort?
En Babette, wordt het een beetje zonnig?

Ik kan mij voorstellen dat deze vragen branden op je lippen! Het goede nieuws: je leest het allemaal hier. Herken jij je in 1 van onderstaande omschrijvingen?

“Ik ben onzeker, en kan hierdoor niet goed mijn potentie benutten.”

“Ik weet dat het anders moet, en dat ik dat wil, maar weet niet waar ik moet beginnen.”

“Ik ben voor mezelf begonnen, maar mis richting/visie. Ik zit elke dag opnieuw hap/snap te werken, maar zie dit (nog) niet terug op mijn bankrekening. Ik mis focus, ik mis een doel om naartoe te werken.”

“Ondernemen is leuk, maar soms wel eenzaam. Ik zou graag mijn ideeën en struggles delen met een community van ondernemers en op deze manier leren van anderen.”

“Als ondernemer sta ik of compleet AAN en stromen de klussen binnen. Maar op andere dagen sta ik volledig UIT en raak ik gedemotiveerd omdat ik geen inspiratie heb.”

“Ik weet niet waar ik over een jaar of vijf jaar wil/zal staan. Ik weet dat ik tot meer in staat ben, maar weet nog niet hoe dat eruit ziet of wat ik moet doen om dat te bereiken.” 

“Ik mis het zelfvertrouwen en het geloof in mezelf om te kunnen bereiken wat ik wil bereiken. Ik vind mijn werk (nog) niet goed genoeg en twijfel bij opdrachten die ik aanneem of ik het wel kan.”

“Mijn omgeving reageert niet altijd even supportive op mijn keuze om te gaan ondernemen/ik kom niet uit een ondernemersgezin. Ik mis mensen om mij heen met dezelfde ondernemers-dromen en plannen.”

Herken jij je in 1 of meer van bovenstaande uitspraken? Dan mag ik je twee keer feliciteren. Want één, er IS een oplossing voor de uitdagingen waar je mee kampt. En twee, JIJ bent de doelgroep waar ik mij op richt – deze training heb ik voor jou ontwikkeld.  Ik weet uit mijn eigen ondernemers + coach ervaring hoe sommige overtuigingen of tegenslagen je weerhouden van je intuïtie.  Ik kan je hierin helpen, zodat je weer gelooft in je eigen kunnen, dat is… Als je er klaar voor bent om gecoacht te worden!

Ik ben er klaar voor
Ben jij, als vrouw (want: training = women only) klaar om veranderingen te omarmen? Om, door creatieve werkvormen, meer helderheid te krijgen in waar je naartoe wilt als ondernemer? Ben je bereid om dingen anders te gaan doen, of anders te kijken naar jouw manier van ondernemen? Om meer zelfvertrouwen te voelen in hoe jij onderneemt? Je positiever te voelen en je onderneming zo in te richten dat het een verlengstuk is van jezelf? Ja, ja en ja? Dan nodig ik je uit om deel te nemen!

Het programma
Geeft je zelfvertrouwen
Geeft zicht op waar je kunt staan over 1 jaar tot 5 jaar
Biedt je een community met gelijken, waar je mee kunt sparren en van kunt leren
Twee dagen weg van huis, middenin de duinen (Zandvoort) in een grote, kleurrijke villa
Alle ruimte om je persoonlijk én zakelijk te ontwikkelen
Groepscoaching en inspiratie voor jouw bedrijf
Met overnachting, ontbijt, lunch, snacks en onbeperkt koffie/thee
Integratie en ontspanning tijdens een yin yoga les en meditatie
Slaap een beetje uit, het programma start pas om 10.00 (tot 18.00)
Geen avondprogramma, dus ook tijd om te ontspannen
Wandel tussendoor in de duinen, om je hoofd leeg te maken

Wat neem je mee naar huis?

1 visie voor jouw bedrijf (waar sta je nu, waar wil je heen, wat houd je tegen, concrete stappen en ideeën uitwerken)
2 vertrouwen in jezelf (waarvan gaat jouw vuur branden & dit vertalen in je leven, je omgeving, je werk) 
3 onderdeel van een community (allemaal vrouwen met dezelfde ondernemersdrive, kennis delen & van elkaar leren).

Drie aspecten, één focus: JIJ. Alles draait om jou: jouw kunnen & unieke kijk. Tijdens de training gaan we met jouw (beginnend of gevorderd) bedrijf aan de slag in een kleurrijke villa in Zandvoort. Omgeven door de duinen, met een inspirerend programma (vol creativiteit, yoga, opdrachten, meditatie & rust en ruimte) gaan we werken aan je doelen.

Zo zorgen we ervoor dat jij, precies een jaar van nu, met een (nieuwe) strategie & vol frisse ideeën met een glimlach bouwt aan je eigen onderneming!

Investering
De kosten bedragen 830 euro per persoon (ex BTW). Dit is voor een vol programma van 2 dagen (10.00 – 18.00), inclusief 2x lunch, 1x ontbijt, 1x diner (we gaan uiteten) en onbeperkt snacks, limonade, koffie & thee. Twee dagen verblijf in de villa, met 1 overnachting.

Heb je twijfels, en vraag je je af of dit iets voor jou is?  Bel of mail mij gerust. Na een telefoontje of mailtje weet je zeker of dit iets voor jou is. Het is een investering en ik begrijp volledig dat je van tevoren zeker wilt weten of deze aansluit bij jou en wat je wilt leren. Schroom niet om mij te bellen of te mailen 🙂 Daarbij vind ik het ook belangrijk dat je past bij het profiel. Een goede klik is voor mij heel belangrijk, en is altijd de basis (een eis vanuit mij) voor een goede samenwerking.

Verder
Na inschrijving ontvang je van mij een bevestiging. Twee weken voorafgaand aan het weekend ontvang je een mailtje met een aantal vragen, over waar je nu staat in je proces. Dit doe ik zodat ik weet waar je staat en het programma zo kan maken dat dit aansluit bij jouw proces. Ik vind een persoonlijke benadering én een veilig gevoel het allerbelangrijkste – om deze reden laat ik maximaal 8 dames toe in de cursus. Zo blijft het een kleine, hechte groep en is er ook ruimte om in te spelen op jullie vragen tijdens het weekend.

Er is plek voor max. 8 dames. Koop hier je kaartje!


Bijna vergeten! Nog even een antwoord op de prangende vragen:

Mag ik mijn onesie meenemen? Zeker! Vooral die met dierenprint worden zeer gewaardeerd.
Hoe lekker liggen de bedden? Heerlijk, ik heb ze stuk voor stuk uitgeprobeerd.
Welke meeuw kom je het meeste tegen, daar in Zandvoort? De kokmeeuw, zilvermeeuw of stormmeeuw. Variërend van dwergmeeuw (120gram en 29 cm) tot de grote mantelmeeuw (1,75 kg en 76 cm).
En Babette, wordt het een beetje zonnig? Sowieso! Aanvraag is vandaag ingediend.

Ben je benieuwd naar mijn eigen gevoel bij dit weekend, en de oorsprong? Lees hier de blog die ik op 8 maart 2019 schreef.

Instagram: @babettetasseron
Mail: coach@babettetasseron.nl
Telefoon: 06 – 53 777 621