Wat je je altijd al afvroeg: hoe ziet zo’n 1:1 sessie met mij er nou uit?

Je hebt net je auto geparkeerd, net buiten de drukte van de stad. En je wandelt tussen de pittoreske binnenstad van Amersfoort naar mijn studio: Muurhuizen 104.

Je belt aan, ik kom je beneden ophalen. We wandelen 4 trappen op.

Door het groenste trappenhuis (🌱) wandelen we naar mijn torentje. Je hoort zacht piano getingel. En eenmaal boven kijk je uit over de daken van het oudste stuk in amersfoort.

Thee, of koffie (havermelk cappuccino 😏) staan voor je klaar.

Is het je eerste sessie? Dan heb je thuis al een heerlijk cadeau op je deurmat gevonden, de week nadat je een JA met mij deelde! Met iets leuks, iets handigs, iets lekkers.

We starten de sessie. Je hebt voorwerk gedaan (wat vragenlijsten ingevuld met o.a. je grootste dromen) en we bepalen focus.

Niet omdat ik je vraag: “wat wordt je focus?” Maar omdat ik je in een diepe ontspanningsmeditatie breng. Volledig afgestemd op jou.

Vaak komt er een vraag of verlangen op na de meditatie. Die stellen we op.

Meer omzet.
Meer rust.
Meer balans.

Het kan van alles zijn. Ik kan alles opstellen.

Je maakt contact met je vraag en we kiezen of we poppetjes of grondankers (soort vilten vierkantjes) neerleggen als representanten.

Jij hoeft niets te doen, behalve te wisselen van positie en mij te vertellen hoe je je voelt op de plek waar je staat. Ik doe mee in jouw opstelling.

Soms is het een hier & nu opstelling (jij en je droom), en soms een familie opstelling (en gaan we tot wel 7 generaties terug).

Daarna? Ga je weer lekker zitten.

Je voelt je…
Geraakt.
Opgelucht.
Emotioneel.
Soms in de war.
Of juist compleet verhelderd.

Het hangt af van wat er net gebeurd is.

En dan ga je de integratie in: en voel je dat puzzelstukjes meer en meer op haar plek vallen. ❤️

En soms doen we niets van dit.
Geen opstelling.
Geen meditatie.

Het hangt af van hoe het met jóu is.

Want soms is het gewoon knallen aan de strategie voor je business of werken we een compleet idee uit, inclusief ideeën om nieuwe klanten aan te trekken.

Ook plaatsnemen tegenover mij?

Kan niet wachten! Boek je eerst een intake voor je match gesprek? 😍