Je vader is niet alleen jouw vader.
Hij is alle mannen.

De basis in jouw vertrouwen richting alle mannen, wordt gevormd door de relatie die jij met je vader hebt.

Misschien was hij er toen je klein was.
Of juist niet.
Misschien was je vader er fysiek, maar emotioneel niet: omdat hij zelf de relatie met zijn ouders miste.

De basis met jouw vader, vormt het fundament voor de relatie met de mannen in jouw leven: ook jouw huidige of toekomstige partner.

De kans op een gezonde, veilige relatie met een partner is het grootst als de relatie met jouw eigen vader dat ook was.

Opstellingenwerk kan hierin ondersteunen: als je merkt dat de relatie met jouw vader niet het fundament heeft gegeven wat je graag wilde: om welke reden dan ook.

Dagelijks komt de vader-zoon & vader-dochter relatie terug in de sessies die ik doe met mijn Intensive klanten.

Iets wat begint met “ik zou wel graag willen doorgroeien met mijn business”, kan hier, in mijn studio in Amersfoort, zomaar uitmonden in een opstelling: waarin jij & je vader de hoofdrol spelen.

Je vader heeft namelijk niet alleen impact op je relaties, maar ook op je ambitie. Was hij (innerlijk) afwezig? Dan is de kans aanwezig dat je ambitie omslaat in bewijsdrang.

Wat kan voelen als ‘tegen de stroming in zwemmen’. In een opstelling kijken we aan wat aangekeken mag worden: grote kans dat de ouders van jouw vader ook in het veld worden gezet: pas als daar heling plaats vindt, kan hij er (innerlijk) weer voor jou zijn. 🙏🏻

Onthoud: je vader deed wat hij kon. Als hij anders had gekund of kon, dan had hij dat gedaan. Ook hij is een product van zijn ouders: net als jij. We kiezen ons lot niet.

Raakt dit je? Schiet je in de weerstand? Voel dan eens wát het raakt, voordat je reageert. Grote kans dat er waarheid in zit voor jou, als het een reactieve beweging oproept. ❤️

Meer duiken in jouw systeem? Boek je intake, dan maken we kennis en duiken we in je systeem.

Eerst groei jij, je business groeit vanzelf mee.