Voorbereiding van jouw intake met Babette

Fijn dat je de tijd neemt voor deze vragenlijst! Voordat Babette de diepte met je induikt tijdens jullie gesprek, is het belangrijk dat je de tijd neemt voor deze vragen. Zo kan Babs zich goed voorbereiden. Weet dit: wanneer er een aantal weken zit tussen je “ja ik ga een intake plannen!” en de daadwerkelijke afspraak, dan komt je proces al op gang. Dit is vaak de fase waarin je hoofd tijd krijgt om gedachten te vormen over dit gesprek, de timing, de investering. De uitnodiging die we je willen doen is dit: beschouw dit als onderdeel van je proces. Observeer welke gedachten langs komen, en welke (terugtrekkende) beweging je geneigd bent te maken. Vertrouw erop dat je het goed gevoeld hebt: en dat dit het juiste moment is om een gesprek te hebben met Babette.

Was er bijvoorbeeld een insta post die je aansprak, of een podcast? Heb je Babette getipt gekregen via iemand? Of sprak ze een zin uit waardoor je dacht 'dit gaat over mij!' We zijn heel benieuwd.
Als je tijdens het gesprek een 'ja' voelt bij Babs én haar aanbod, welke investering ligt er dan binnen jouw mogelijkheden?(Vereist)
De belangrijkste 2 voorwaarden voor het inplannen van een gesprek met Babette, zijn: 1) Je voelt de bereidheid om je hart te openen en in jouw eigen systeem, emoties en patronen te duiken 2) Je bent bereid én in staat om te investeren. Dat wil zeggen: als je een 'ja' voelt in de intake met Babette, dan heb je (naast de bereidheid) óók de mogelijkheid om de investering te maken. Babette haar trajecten beginnen bij 13.000 ex. We vragen jouw investeringsruimte vooraf om te voorkomen dat je straks verkocht bent op Babs haar aanbod, maar de financiële middelen niet hebt. Dan komt het gesprek nog te vroeg voor je.
Als je een 'ja' voelt tijdens het gesprek, heb je dan de middelen om de investering te maken?
Bij Babette haar trajecten kan je kiezen voor een betaling in termijnen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.