0

In de studio

Op deze pagina deel ik alles wat je tegenkomt bij mij in de studio… Mijn all-time-favorite aankoop (aroma diffuser), die te-gekke-lamp waar jullie massaal op reageerden toen ik hem kocht én nog meer!

 

#1 Vita vloerlamp


Deze te gekke lamp. Hij is van VITA. Het is even een werkje om hem in elkaar te zetten… (Elk gouden blad zelf in het frame plaatsen) Maar als je dát eenmaal gedaan hebt, geeft hij zoveel sfeer. Echt heel blij mee. Ideaal voor de donkere winterdagen in mijn studio.

 

#2 Aroma Diffuser

Beste aankoop voor in mijn coach studio <3 Afhankelijk van wat voor sessie ik geef, kies ik een etherische olie die daarbij past. Hij is stil in gebruik, en je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Ik gebruik meestal lavendel, orange of eucalyptus. Ik zet hem 30 minuten aan voorafgaand aan een coach sessie en brengt mijn coachees gelijk in een relaxte setting.

 

#3 De YETI podcast microfoon


Wat een super fijn ding is dit! Ideaal voor wanneer je start met je eigen podcast. Geen poespas, fijn aan te sluiten met een USB kabel op je laptop usb-poort. Tipje van flip: zorg dat je mute knop uit staat als je begint, anders neem je je hele episode op voor niets (is mij heus niet gebeurd…. hahaha).

 

#4 Macbook Bridge

Voor mijn laptop-dagen vind ik het belangrijk om ergonomisch te werken. Deze laptop bridge ondersteunt hierin. Super fijn! Ik heb zelf nog een draadloos toetsenbord voor Mac, en een muismat mét geld-pad om optimaal te kunnen werken.

#5 De vrolijkste waterkoker die je ooit hebt gezien

Hallo vrolijke waterkoker! In mijn studio zie je veel zachte stoffen (hallo hoogpolig tapijt), natuur (houten kastjes en marmeren tafels) én fijne kleuren (geel, groen en… roze!) terug. Dus toen ik deze waterkoker tegenkwam (roze met een vleugje houtlook), wist ik het gelijk. Deze is van mij 😉 Bijkomend voordeel: je kunt bijna 2 liter in 1x koken! Super fijn voor als je veel mensen tegelijk thee wilt schenken.

 

#6 Apple Magic Mouse

Nog even over dat ergonomisch werken… Deze magische muis heeft mijn zzp-bestaan verrijkt! Werkt super chill. En is gemakkelijk op te laden via je iPhone kabeltje/usb ingang. Nooit geen lege batterij meer 😉

 

 

#7 Bijzettafel Marmer

Ik heb dezelfde tafel staan, in het vierkant. Super fijn, stevig en geef een mooie natuurlijke & krachtige uitstraling. Past perfect bij gouden & houten inrichtingen <3

 

Alle linkjes die je in dit artikel ziet, heb ik samengesteld met affiliate links. Dit betekent dat ik een klein % ontvang van jouw aankoop. Dit kost jou niets extra’s. 🙂 De opbrengsten van jouw aankoop, gebruik ik om mijn podcast te blijven maken (De Cheerleader Podcast). <3 Dank voor je support!

 

Heb je mijn andere tips al gezien? Zoals mijn top 10 van favo boeken, die mijn leven veranderde. 
Of, de dingen die ik thuis om mij heen verzameld heb? Check ze hier!