0

De High & Grow Cursus (start: 4 januari 2021)

Vanaf 4 januari 2021 neem ik je weer mee op reis. Drie maanden lang deel ik met jou alles over mindset en ondernemerschap: inzichten en praktische tips die jou inspireren om afstand te nemen van alles wat niet meer bij je past, en je te omringen met datgene waar je blij van wordt.

 

“Ik word moe van mijn eigen niet-helpende overtuigingen.”
“Ik wil nu écht starten met ondernemen/mezelf als ondernemer serieus nemen.”
“Ik mis cheerleaders om mij heen, gelijkgestemden om mee te sparren.”
“Geld! Man oh man. Onze relatie is niet al te best…”

In de online cursus omgeving krijg je een jaar lang toegang tot 6 modules die je leven veranderen. De basis van ALLES is mindset. En aan dit haakje hangen we andere elementen op. Dit komt aan bod:

————————————————————–

#1 De kracht van Mindset
#2 Loslaten & manifesteren
#3 De Wet van Aantrekking
#4 Actie-in-de-taxi
#5 Selfcare
#6 Money Mindset

————————————————————–

6 inspiratie video’s met concrete tips
5(!) live online masterclasses met uiteenlopende experts
55-pagina-tellend hand- & werkboek
Ontelbare inzichten & opdrachten
1 meditatie voor meer rust en ruimte in je dag
1 live Q&A waar je al je vragen kunt stellen

Deze editie is een bijzondere… Er komen 5 experts aan het woord die je meenemen tijdens een live sessie, in de wondere wereld van uiteenlopende onderwerpen…. Wie dat zijn? Dat houd ik nog even geheim. Maar ik kan je wel alvast een idee geven.

Want de vorige edities kwamen deze experts langs:

“Met zelfvertrouwen ondernemen”  (Bowie Redman)
Numerologie in je business” (Melissa Kamstra, ook wel bekend als De Handcoach)
“Meer klanten door social media” (Benthe, Insta Marketeer)
Kom vaker in de media” – Masterclass door Mariëtte Siezenga: Expert in PR en communicatie
“Funnels en e-mailmarketing” – Masterclass door Karin Bakker
Meer omzet en klanten door social media” – door Sharona Bolander
Familiesystemen en oude patronen” – Masterclass door Babette
————————————————————–


De eerste cursus vond plaats begin 2020. De tweede editie volgde vlak daarna. De derde editie loopt tot eind december. Begin januari gaat de vierde editie van start. Totaal 46 deelnemers deden mee en waren razend enthousiast. Tijd voor een volgende editie! Are you in?

BOEK HIER JE TICKET !

Deze cursus is een cadeau aan jezelf. Alles op jouw tempo, en toch samen met anderen. Op naar groei: op alle vlakken van je leven. Want na deze cursus weet je hoe je datgene kunt realiseren waar je al (veel te lang) op wacht. En… Ik nodig je ook uit om soms uit de comfort zone te stappen. Want dit is waar de magie zit, toch? 😉

 

Bekijk vast een voorproefje: 6 van de 33(!) werkbladen die je ontvangt tijdens de cursus:

———————————————-

Nog even praktisch

Je volgt de cursus via de mail
Elke 2 weken ontvang je een module & het bijbehorende filmpje op je digitale deurmat
Je bent onderdeel van de High & Grow community op Facebook.
Je kunt gratis deelnemen aan online Masterclasses, gegeven door Babette of andere ondernemers/experts.

 

 

 


BOEK HIER JE TICKET!


Wat kun je van mij, als coach & trainer verwachten?

Ik leer je alles wat ik in de afgelopen 30 jaar leerde.
Dat wat ik de afgelopen 4 jaar als ondernemer ben tegengekomen.
Alles wat mij na 3 jaar coaching & training is opgevallen
En alles wat ik sinds 18 jaar persoonlijke en zakelijke ontwikkeling
(trainingen, reiki, coaching, hbo fac. man., marketeer) meeneem.

 

Het programma bestaat uit video’s, opdrachten, meditaties & masterclasses
met de volgende onderwerpen:

#1 De kracht van Mindset
In deze module brengen we ons aandacht naar datgene waar alles begint. Nog lang voordat je een keuze maakt, een knoop doorhakt, en besluit of iets wel of niet voor jou is. De basis ligt in je gedachten, in de manier waarop je denkt: je mindset. In deze module onderzoeken we je gedachten leer ik je de belangrijkste basis van een groeimindset, waardoor je vanaf nu meer opties ziet en keuzes zal maken die voorheen te eng, of onrealistisch leken.

#2 Loslaten & manifesteren
Willen we het nieuwe uitnodigen in ons leven, dan dienen we eerst afscheid te nemen van alles wat ons niet meer dient. De niet-helpende gedachten uit module 0 gaan we hier uitzwaaien, samen met al het anderen wat je negatieve sensaties of emoties geeft. Zo creëren we ruimte voor overvloed. Inclusief:

  • Het geheim achter manifestatie: de reden waarom je (nog) niet manifesteert wat je wilt én de oplossing.
  • 2 simpele technieken om oude overtuigingen los te laten


#3 De Wet van Aantrekking
Ik neem je mee in de wondere wereld van de Wet van Aantrekking, ook wel LOA (law of attraction). Wat is het? Hoe werkt het? Eerst een stukje theorie, en daarna gaan we direct praktisch aan de slag om datgene uit te nodigen in je leven wat je wenst! Geen smoesjes meer, het universum staat aan jouw kant.  Inclusief:

  • Hoe pas je de Wet van Aantrekking toe?
  • 2 opdrachten om te manifesteren wat je wenst
  • Het geheim hoe jij je gedachten kunt sturen: zelfs al is 95% van wat we denken onbewust.

 

#4 Actie-in-de-taxi
in deze module gaan we voorbij ons denken, en volop in de actiestand! We gaan onderscheid maken tussen het voorbereidend werk (motion) en het uit je comfortzone gaan (action). ik ga je hierin begeleiden, en wie weet heb je ná deze module datgene gerealiseerd wat je al (veel) te lang hebt uitgesteld 😉 Inclusief:

  • Inzichten in welke rol je angst hierin speelt & hoe hiermee om te gaan
  • Het belangrijkste advies wat ik ooit kreeg, waardoor ik in 3 maanden een omzet behaalde van 10.000 euro met mijn kersverse coachstudio (oktober 2019)
  • Jouw dromen worden bij deze module inzichtelijk, inclusief plan om ze te realiseren


#5
Selfcare
Selfcare is meer dan een gezichtsmasker en 2 komkommers op je ogen. Het is noodzaak: het is dé manier om datgene wat je hebt ervaren, leerde of uitvoerde een plek te geven in jou. Stilte is nodig, daarin ontstaat ruimte. In ruimte krijgt je intuïtie een stem, waardoor er inzichten ontstaan. En precies die inzichten zorgen voor een rijker leven. In deze module zitten een hoop ‘goodies’. Denk aan: kortingen op diensten en producten van mede-ondernemers waar ik graag mee samenwerk.

#6 Money Mindset
Ik leer je hoe je je houding t.o.v. geld verbetert. Wanneer je meer vanuit overvloed leert kijken naar geld, i.p.v. vanuit een tekort, zul je merken dat je meer ontspannen keuzes maakt, en meer geld aantrekt.


Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is de mooiste investering je kunt doen. Het betaalt zich al-tijd terug. In dit geval met kennis, die je de rest van je leven kunt toepassen. Én met een nieuwe kring mensen, vriendschappen, die bij jou en je groeihoofdstuk passen.


“Ik heb de cursus net afgerond in 3 maanden tijd, maar ik zou hem zo weer volgen! De cursus blijft relevant, je hele leven lang. Ik heb zoveel stappen gezet en ben fan van de manier waarop je je kennis deelt.”

“Naast dat de cursus interessant en leerzaam is (vooral het deel over het herprogrammeren van je onbewuste gedachten, en het motion/action verhaal vond ik onwijs leerzaam), heb ik hier ook like-minded mensen gevonden, die ik in mijn dagelijkse leven altijd mis lijk te lopen. Eindelijk kan ik sparren met andere (startende) ondernemers over mijn aanbod, prijsbepaling en hoe ik me onderscheid in deze markt. Echt te gek!”

“Ik twijfelde of ik mee zou doen, vanwege het cursusbedrag. Nu denk ik echt: WHY. We zitten op module 4 (nog 2 te gaan!) en ik heb NU al zoveel kennis en waarde opgedaan, dat ik me serieus afvraag waarom je de cursus niet duurder maakt. Ik had hier 800 a 900 euro voor overgehad, op zijn minst. Ik heb zoveel praktische handvatten gekregen.”

 

De cursus is de meest uitgebreide vorm van online coaching die ik in 4 jaar tijd aan heb geboden. Alles komt hier samen, ál mijn kennis over groeien, leren en vertrouwen zit hierin. De cursus heeft een totale waarde van 2222 euro ex. Maar jij betaalt veel minder.

 

BOEK HIER JE TICKET !

Je volgt de modules en video’s op jouw tempo. Het werkboek is van jou én een leven lang plezier van de kennis die je hebt opgedaan in deze cursus. Speciaal gericht op een krachtige mindset en ondernemerschap.

Klaar voor een nieuw jasje?

 

 

Ik hoop tot gauw! Met een glimlach,

Babette Tasseron

cursus@babettetasseron.nl
@babettetasseron op instagram