0

De High & Grow Cursus

De tofste community van Nederland verzamelt zich op 3 maart op Instagram. Om ons 3 maanden onder te dompelen in groei, mindset en vertrouwen. Ik neem je deze 3 maanden mee in een reis, waarin je afstand kunt nemen van alles wat niet meer bij je past, en je kunt omringen met datgene waar je blij van wordt.

Zie het als het uitdoen van een oude jas en langzaamaan zien, voelen en ervaren wat voor jas jou het beste past. Een jas die je, na de cursus, in juni 2020 met trots zult dragen. Denk aan keuzes op werkvlak, misschien wil je wel gaan ondernemen, of je onderneming naar een hoger niveau brengen. Of wil je iets anders cruciaal veranderen in je leven. Als jij iets anders wilt gaan doen dan dat wat je nu doet, dan is deze cursus voor jou. Ik leer je alle skills die jij nodig hebt om je te ontwikkelen.

—————————————————————————————————————————————
6 inspiratie video’s met concrete tips
2 meditaties voor meer rust en ruimte in je dag
2 masterclasses om ook offline de leden van de High & Grow community te ontmoeten
1 live Q&A waar je al je vragen kunt stellen
1 werkboek vol met toffe opdrachten
—————————————————————————————————————————————
Deze cursus is een cadeau aan jezelf. Alles op jouw tempo, en toch samen met anderen. Op naar groei in 2020. op alle vlakken van je leven. Want na deze cursus weet je hoe je datgene kunt realiseren waar je al (veel te lang) op wacht. En… Ik nodig je ook uit om soms uit de comfort zone te stappen. Want dit is waar de magie zit, toch? 😉 En, samen dappere stappen zetten is zoveel leuker!

 


Nog even praktisch

Je volgt de cursus via een besloten instagram account (@highgrowcursus)
Na aanmelding/betaling geven we je toegang tot dit account
Eenmaal binnengekomen kun je je verwonderen over de hoeveelheid inspiratie, video’s
Elke 2 weken verschijnt er een nieuw filmpje op instagram, met inzichten.
Je ontvangt een digitaal werkboek. Hierin staan opdrachten en tips.
Er is ruimte om connecties te maken binnen en buiten dit account. Contact elkaar via Insta, ontmoet elkaar bij onze offline Masterclass in Amersfoort.


Leg contact om samen te werken of brainstormen met anderen.
Misschien vind je hier zelfs je nieuwe klanten.
Mensen die op hetzelfde pad bewandelen, die ga je hier ook tegenkomen.
Je zult hier degene vinden die denken en zijn zoals jij.
Degene die groei en persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk vinden én maken!


Wat kun je van mij, als coach & trainer verwachten?

Ik leer je alles wat ik in de afgelopen 30 jaar leerde.
Dat wat ik de afgelopen 4 jaar als ondernemer ben tegengekomen.
Alles wat mij na 3 jaar coaching & training is opgevallen
En alles wat ik sinds 18 jaar persoonlijke en zakelijke ontwikkeling
(trainingen, reiki, coaching, hbo fac. man., marketeer) meeneem.

 

Het programma bestaat uit video’s, opdrachten, meditaties & masterclasses
met de volgende onderwerpen:

#1 Mindset
ik leer je de basis van een groeimindset, waardoor je vanaf nu meer opties ziet, en keuzes kunt maken die voorheen te eng, of onrealistisch leken.

#2 Money mindset
ik leer je hoe je je houding t.o.v. geld verbetert. Wanneer je meer vanuit overvloed leert kijken naar geld, i.p.v. vanuit een tekort, zul je merken dat je meer ontspannen keuzes maakt, en meer geld aantrekt.

#3 Cheerleaders
ik leg het belang uit van cheerleaders in je leven. Persoonlijke ontwikkeling kan eenzaam zijn in het proces, omdat de mensen die je kennen (familie, partner, vrienden) je misschien niet (meer) begrijpen. Vaak zijn degene die het dichtst bij ons staan, de grootste (goedbedoelde) saboteursOok vind je hier de mogelijkheid om te connecten (online én offline!) met mensen zoals jij, en bouw je hier een hele nieuwe kring op van cheerleaders, die je helpen en supporten om je dromen te verwezenlijken.

#4 Mijn ervaring
welke boeken heb ik gelezen die mijn leven veranderde? Welke gewoontes heb ik mezelf aangeleerd waardoor ik nu meer succes heb dan ooit? Ik vertel je alles wat ik leerde, het zijn oefeningen/opdrachten – die jij ook kunt leren.

#5 Het verschil tussen dromen en doen
hoe zet je die stap? waar begin je? Ik leer je dat je niet met de hoe begint, maar dat juist de wat het verschil maakt. Ik neem je mee de toekomst in, om te zien hoe het eruit zou zien als je het al zou hebben. En precies dát wordt je startpunt. Ik doe dit al jaren, en heb datgene wat ik zag vaak gerealiseerd. Hier zit een BONUS bij: ik ondersteun je hierbij met een visualisatie/meditatie.

#6 De community
ik creeer de mogelijkheid dat jullie elkaar kunnen ontmoeten. Door opdrachten uit te voeren, je verhaal te delen (online) maar ook door aanwezig te zijn bij de offline Masterclass die ik geef. Zo zie je dat je niet alleen bent in je groei en alle obstakels die je soms ervaart op deze weg. Door je te omringen met anderen, sta je al met 1-0 voor. Neem alle ruimte om binnen de cursus een eigen Mastermind op te richten: waarin je met een klein groepje samenkomt om bijv. samen de opdrachten te maken. Een app groep te openen of af te spreken om elkaar 1x per kwartaal te zien; om elkaar te supporten en je groei te kunnen delen.


Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is de mooiste investering je kunt doen. Het betaalt zich al-tijd terug. In dit geval met kennis, die je de rest van je leven kunt toepassen. Én met een nieuwe kring mensen, vriendschappen, die bij jou en je groeihoofdstuk passen.


 

De cursus is de meest uitgebreide vorm van coaching die ik in 4 jaar tijd aan heb geboden. Alles komt hier samen, ál mijn kennis over groeien, leren, vertrouwen zit hierin. De cursus heeft een waarde van 1800 euro ex. BTW.
Jij betaalt:

REGULIER ticker 574 euro ex. BTW
nu, in deze PILOT: 145 euro ex. BTW

BOEK HIER JE TICKET!

Aanmelden kan tot 25 februari 2020, daarna sluiten de lijnen. Volg de video’s op jouw tempo. Het werkboek is van jou én een leven lang plezier van de connecties die je gemaakt hebt in de High & Grow community op Instagram en daarbuiten.

Klaar voor een nieuw jasje?

 

 

Ik hoop tot gauw! Met een glimlach,

Babette Tasseron

cursus@babettetasseron.nl
0653777621
@highgrowcommunity op Instagram