0

Groei

Speciaal voor jou stelde ik mijn favo boekenlijst samen! Hierop vind je alle boeken die mij nieuwe inzichten gaven. Persoonlijk en zakelijk. Sommigen veranderen letterlijk mijn leven. Ik deel ze in willekeurige volgorde <3

 

Vertrouwen / familie

 

Money Mindset


Praktisch boek over hoe je geld meer uitnodigt in je leven, inclusief opdrachten en fijne inzichten.

 


Leukste boek wat ik ooit heb gelezen over money mindset! Ik raad hem al mijn coachees aan: het maakt je houding t.o.v. geld inzichtelijk. Een hilarisch, en to-the-point boek.


MindsetHeel praktisch, leest fijn weg. Zit vol fijne opdrachten.Misschien wel 1 van de leukste boeken over mindset die ik ooit gelezen heb! Heel praktisch, en Marie schrijft herkenbaar.
 Babette over dit boek: “Heel vlot geschreven, veel gelachen, leest lekker weg en staat vol “ooooh jaaaaaa!” momenten.”

 
Over leiding nemen over je eigen leven. Dit boek las ik 10 jaar geleden (2010) voor het eerst. Echt een te gek boek, ik heb het inmiddels wel 12x gelezen als het niet vaker is. Het is mijn bijbel. Dit boek heeft mijn leven veranderd. Ik vond hier woorden voor dingen die ik nooit kon uitleggen maar diep van binnen voelde.”Hét boek als je denkt dat je te weinig tijd hebt voor nieuwe dromen en doelen. Je hele routine op de schop, stap voor stap. Meer ruimte en rust creëren in je dag.


Mindful leven, in het NU zijn


Een lees en voel boek. Neem hier je tijd voor. Het staat vol wijsheden, die mij echt inzichten hebben gegeven. Tolle geeft woorden aan datgeen wat ik al langer voelde, maar nooit kon verwoorden.


Hoe houd je je geest rustig, in een super drukke wereld? Te gek boek. Brengt je terug naar de kern, van alles. Mooi geschreven en vormgegeven. Ik heb hem al 4x gelezen. Je kunt hem tussentijds prima wegleggen en hem er na een aantal weken weer bijpakken.

 

Sprekerschap


Hét boek over hoe je een goede talk houdt. Waardevol, vol praktische tips en inzichten. Dit boek heb ik in 1x uitgelezen in de voorbereidingen van mijn eerste masterclass in 2019. Heel fijn!

 

Opschalen in je business/leven

 

 

 

En eh… Heb je mijn ondernemerstips al gezien? Ik somde (bijna) alle items op die ik in de studio heb staan of liggen, die mijn zzp-leven een stuk makkelijker, vrolijker en comfortabeler maken.
Je ziet ze hier!

 

Alle linkjes die je in dit artikel ziet, heb ik samengesteld met affiliate links. Dit betekent dat ik een klein % ontvang van jouw aankoop. Dit kost jou niets extra’s. 🙂 De opbrengsten van jouw aankoop, gebruik ik om mijn podcast te blijven maken (De Cheerleader Podcast). <3 Dank voor je support!