0

Focus Friday


De Vrijdag is zo’n dag waarop je hoofd al bij het weekend zit, maar je to-do lijst je iets anders vertelt. Die klusjes waar je de rest van de week niet aan toe bent gekomen kijken je verwachtingsvol aan. Herkenbaar? Daarom bedacht Babette “Focus Friday”! (Note: komt een andere dag je beter uit? Dat kan! Laat me even weten welke dag je voorkeur heeft).

Een dagdeel (van 10.00 tot 13.30) met Babette werken, in haar studio in hartje centrum Amersfoort. Op vrijdag stelt ze 1 bureau ter beschikking aan misschien wel JOU, en kun je bij haar aanschuiven om een dagdeel samen te werken.

 

Dit is iets voor jou als…

Je behoefte hebt aan inspiratie
Eenmalig coaching wilt ontvangen (zonder traject)
Graag in een creatieve werkomgeving zit
Je geen zin hebt om in je eentje te werken
Dol bent op koffie van Livingstone (zit om de hoek!) 😉
..En op vrijdag verse broodjes van de markt (1 minuut lopen)
Je vastloopt in je werk, bedrijf of privé, en hier coaching in kan gebruiken
Je rotklusjes moet doen (administratie, uren bijhouden…) en dit samen veel gezelliger is dan alleen!

Het idee is dat Babette iedere vrijdag (of een andere dag, op aanvraag) een bureau ter beschikking stelt aan één iemand. Van 10.00 tot 13.30. Het gaat niet om een ‘vaste vrijdag’, het is simpelweg een eenmalige (of vaker natuurlijk, als het bevalt) optie om gecoacht te worden in een creatieve omgeving. Je zit in Babette haar studio, en werkt de hele dag met haar in dezelfde ruimte! Gezellig he?

Babette haar studio zit op Muurhuizen 104. Het is een fijne plek met veel lichtinval, meerdere zithoekjes én een zonnig dakterras met uitzicht over de binnenstad van Amersfoort. Goed te bereiken met fiets en ov, (betaald) parkeren kan op 2 minuten afstand in de Flint parkeergarage.

Are you in?

Huur een inspiratie bureautje: van 10.00 tot 13.30 is Babette tot jouw beschikking om te brainstormen. Om je bijvoorbeeld te helpen met een (business) idee uitwerken, waar je maar niet verder mee komt. Je kunt op deze dag volledige coaching, inspiratie en ideeën verwachten. Inclusief onbeperkt gebruik van koffie, thee en koekjes. Inclusief lunch: croissantjes of iets anders lekkers van de markt. Je boekt hem hier! (na de boeking neem ik contact met je op voor de datum)

Spreekt dit je aan? Mail of app Babette op welke dag je zou willen aanschuiven. Tot gauw!

X, Babette