0

Focus Friday

Vrijdag is zo’n dag waarop je hoofd al bij het weekend zit, maar je to-do lijst je iets anders vertelt. Die klusjes waar je de rest van de week niet aan toe bent gekomen kijken je verwachtingsvol aan. Herkenbaar? Daarom bedacht Babette “Focus Friday”!

Een hele dag met Babette werken, in haar studio in hartje centrum Amersfoort. Op vrijdag stelt ze 1 bureau ter beschikking aan een ondernemer, en kun je bij haar aanschuiven om een hele dag samen te werken.

 

Dit is iets voor jou als…

Je behoefte hebt aan inspiratie
Graag in een creatieve werkomgeving zit
Je geen zin hebt om in je eentje te werken

Dol bent op koffie van Livingstone (zit om de hoek!) 😉
..En op verse broodjes van de markt (1 minuut lopen)
Een brainstormsessie wilt met een praktische creatieveling
Je vastloopt in je bedrijf of privé, en hier coaching in kan gebruiken
Je rotklusjes moet doen (administratie, uren bijhouden…) en dit samen veel gezelliger is dan alleen!

Het idee is dat Babette iedere vrijdag (of een andere dag, op aanvraag) een bureau ter beschikking stelt aan één ondernemer. Het gaat niet om een ‘vaste vrijdag’, het is simpelweg een eenmalige (of vaker natuurlijk, als het bevalt) optie om samen te werken in een creatieve omgeving. Je zit in Babette haar studio, en werkt de hele dag met haar in dezelfde ruimte! Gezellig he?

Babette haar studio zit op Muurhuizen 104. Het is een fijne plek met veel lichtinval, meerdere zithoekjes én een zonnig dakterras met uitzicht over de stad van Amersfoort. Op vrijdag ben je in 1 minuut op de markt, én bij haar favo koffietentje Livingstone.

Wat zijn de opties?

  1. Huur een bureautje: de hele vrijdag kun je fijn plaatsnemen aan een bureau in Babette haar studio en onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, wifi en koekjes. Exclusief lunch.
    Kosten: 54 euro ex. BTW
  2. Huur een inspiratie bureautje: de hele dag is Babette tot jouw beschikking om te brainstormen. Om je bijvoorbeeld te helpen met een (business) idee uitwerken, waar je maar niet verder mee komt. Je kunt op deze dag volledige coaching, inspiratie en ideeën verwachten. Inclusief onbeperkt gebruik van koffie, thee en koekjes. Inclusief lunch: croissantjes of iets anders lekkers van de markt.
    Kosten: 349 euro ex. BTW

Spreekt dit je aan? Mail of app Babette op welke vrijdag je zou willen aanschuiven. Tot gauw!

X, Babette