Het “Intensive” Traject (6 maanden 1:1 werken met Babs)

Zie je deze krachtige vrouw? Dat is Willeke. Zij koos (net als tientallen andere gevestigde ondernemers) voor mijn Intensive Traject. “Ik had het geld nog niet toen ik instapte. Toch stapte ik in. En weetje? In onze eerste sessie hadden we binnen 18(!) minuten de kern. Dit was mij al het geld al waard. Ze heeft de kracht om je op een andere manier te laten kijken en vooral: voelen. Ik voel mijn intuïtie weer. De combinatie van opstellingen en strategie is echt magisch.” – Willeke (van IkWij.nl)

Zes maanden intensief samenwerken, met mij. In het kort: je shit aankijken, loslaten wat niét van jou is en nu eindelijk echt je eigen leven én business runnen. Dat is het, in het kort. Het traject is alles behalve simpel. We werken op de diepste lagen in jouw systeem: daar moet je tegen kunnen.

Ik ben je business coach.
Familie opsteller.
En strateeg.

De klanten die je voorgingen weten inmiddels wat voor killer-combi dit is. Mijn klanten werken minder, verdienen meer, voelen zich krachtiger (dat is wat een opstelling met je doet) en creëren vanuit henzelf. Authentiek.

Jij…

 • Bent een gevestigde ondernemer
 • Hebt al een klantenkring opgebouwd
 • Je hebt meer geld dan tijd (en wilt die tijd nuttig besteden)
 • Je herkent je in de rol van CEO. Misschien ben je het nog niet: maar je ambitie is groot.
 • Je bent klaar met jezelf klein houden
 • Werkt vanuit intuïtie (of wil dat meer doen) en vindt tegelijkertijd strategie een fijne houvast

Mijn visie: je kunt pas in volledige vrijheid leven, in je leven en business, als je op de juiste plek in jouw familie systeem staat. Voorbeeld: zorgde jij voor je ouders toen je klein was, omdat 1 van hen onbeschikbaar was? Grote kans dat je deze ‘zorg rol’ meeneemt in alle andere systemen: waaronder je business.

Het gevolg? Je houdt jezelf klein en bent je niet bewust van deze blokkade.

Voel jij je nu…..

Groot – maar wankel?
Succesvol – maar niet echt gelukkig?
Dat je je gedraagt als ondernemer, maar het niet echt op jouw authentieke manier gaat?
Moe, onrustig, niet gegrond?
Je wéét dat er meer mogelijk is, en je wilt ook groots dromen (of doet dat misschien al) maar tóch lukt het je niet?

Hear hear. Klinkt of mijn traject een match is met jou, voel jij hem ook?

Als je instapt, krijg je mijn livedag erbij. Op deze dag ontmoet je al mijn klanten: gelijkgestemde, gevestigde ondernemers net als jij. Dit is wat vorige deelnemers met je willen delen over deze bijzondere dag:

Yes, I’m in!

Na onze samenwerking is je leven verandert. Je voelt je namelijk sterk en krachtig als je op jouw plek gaat staan. En dit integreert in je leven. Je gaat varen op je intuïtie. Ik ondersteun je daarin. That’s what I do best. Het gevolg?

 • Je voelt je comfortabel om keuzes te maken die jou dienen, en daarna pas de rest van de wereld
 • Je voelt de vrijheid zoals je die bedoelde toen je ooit startte met ondernemen
 • Je herkent een gevoel van thuiskomen in je lijf: waardoor je lichter opstaat ’s ochtends, en met meer voldoening in bed kruipt ’s avonds
 • Je lijf voelt letterlijk rustiger: en je (her)kent de stem van je intuïtie (weer), waardoor je keuzes kunt maken die goed voor je werken. Voor jou, en je business.

Praktisch kan dit betekenen:

 • Een hogere omzet
 • Minder gedoe in je business: jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent
 • Meer focus in je werk, meer rust als je thuiskomt
 • Fijnere relaties met de mensen om je heen: oprecht, eerlijk en zuiver.

Dit is niet voor jou als je….

 • Persoonlijke ontwikkeling gedoe vindt, en er geen tijd voor wilt maken
 • Net start met ondernemen
 • Moeilijk je emoties laat zien
 • Geen leiderschap durft te nemen over je eigen leven
 • Denkt dat ik de verantwoordelijkheid voor jouw leven overneem wanneer ons traject start
 • Direct om hulp vraagt bij alles, zonder zelf eerst de lead terug te pakken en te denken “wat kan ik zelf al doen?”
 • Je lijfmotto is: “delegeren kun je leren, ik ga alles vragen – zonder zelf iets te dragen.” m.a.w.: je mij niet als coach ziet, maar als probleem oplosser. Or worse: als google. I am not your Google.
 • Niet bereid bent om oncomfortabele gesprekken te voeren
 • Niet tegen een goudeerlijke coach kan, die je wijst op patronen, trauma’s en stukken die aangekeken mogen worden.
 • Liever alles bij het oude, comfortabele laat en je niet perse je volle potentie wilt benutten in dit leven.
Ik boek een intake!

Ik kan maar beter duidelijk zijn 😉 Als je nu nog niet bent afgehaakt en jij nu ook denkt: Holy shit! Dit gaat écht over mij. Dan is het moment aangebroken om je meer te vertellen over de inhoud van onze samenwerking.

Onze samenwerking duurt 6 maanden.

De investering
Je bent vast benieuwd naar de investering? Zes termijnen van 3200 ex. Als je in één keer betaalt krijg je 2000 euro korting én een extra sessie.

 • We werken 6 maanden samen
 • Onbeperkt Voxer support (business WhatsApp)
 • Met elke maand 1 sessie in mijn studio in Amersfoort (of online, als je ver weg woont)
 • Met daar bovenop: familie of organisatie opstellingen (door mij en mijn team)
 • Tussentijds 1x per 3 weken een 15-minuten-focus-call, voor speed-coaching; zo gaat er geen tijd verloren
 • Je krijgt toegang tot mijn gehele team (van coaches, opstellers, human design experts) om een sessie te volgen bij hen, als dat je groei ondersteunt (de timing stemmen we samen af, de kosten zijn voor mij)
 • Toegang tot online omgeving om je groei bij te houden

Interesse? Boek je intake nu.

Als je nog een minuutje hebt?

Deze reviews gaven mij de grootste glimlach ooit, ze zijn niet verzonnen. Vraag maar aan Daan 😉

Leestijd per review: 2 tot 3 minuten.

Dit zegt Daan van der Horst van Club Du Midi.
(Marketingbureau), over haar traject bij Babette.

Lekker met de deur in huis: coaching bij Babette leverde mij dit op:
Ik ging van 3K naar 6-10K per maand.
Van één teamlid naar een team van 6.
Ik ging van 12 klanten, terug naar 3 klanten en verdien nu meer.
Ik heb mijn expert rol gevonden en omarmt: waardoor ik hogere tarieven vraag én mijn grenzen makkelijk kan bewaken tijdens een samenwerking.
Ik heb alleen nog maar leuke klanten.
En sinds 2021 mijn eigen kantoor in de binnenstad van Amersfoort.

Babette is dus een coach, maar…
Gezien je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar iemand die jou helpt om te groeien. Maar coaches zijn de afgelopen jaren als paddestoelen uit de grond geschoten. Hippe website, stoere taal, lekker op insta bezig, marketingsausje – voila: verdienmodel als coach. Dus hoe weet je nou wie jou écht kan helpen? Hoe onderscheid je de blabla met wat werkt voor jou? Dat weet ik niet, want wat werkt voor jou is anders dan wat werkt voor mij. Maar wat ik zelf heb mogen ervaren is dat Babette een kundige coach is die mij écht heeft laten groeien – en dat kwam niet alleen door haar kennis, maar vooral door haar persoonlijkheid. Dus als je het wilt onderzoeken: boek even een intake. Je voelt het gelijk of jij en Babette een match zijn.

De kracht van Babette
Voor mij was dat dus niet dat zij haar kennis op orde heeft – want natuurlijk heeft ze dat. Kennis over NLP, Strategie, Systemisch werken, coachvaardigheden, businessmodellen, marketingkansen – uiteraard iedere goede businesscoach kent dit. Maar, waar Babette voor mij verschil mee heeft gemaakt is dat ze op precies de juiste momenten een lach liet zien, of een denkrimpel. Dat ze oprecht geïnteresseerd was, en het voelde alsof een heel goede vriendin me de waarheid zei. Haar bullshit-radar werkt bizar goed. Ze gaf me duwtjes in mijn rug, en soms een schop onder mijn kont. En dat alles vanuit haar ongelooflijke positieve energie. Ze bood me haar vertrouwen wat ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen groeide, en ik stappen vooruit nam. Ze leerde me
anders kijken en zo kon ik op persoonlijk én zakelijk vlak groeien.

Het resultaat
Hogere omzet. Minder klanten, maar meer verdienen. Een werkstudio. Teamuitbreiding….

Tijdens de coaching gooide ik mijn volledige businessmodel om – want ik wilde strategischere opdrachten doen én meer balans voelen. En tsja, als je je bedrijf wil laten groeien, dan moet je ook met jezelf aan de slag. In het begin vond ik vanalles van mezelf – te langzaam, niet goed genoeg, moet sneller, twijfels, tempo (zie je het patroon?), het sloeg me lam en er gebeurde niks. Babette leerde mij dat het oké is om te vertragen, om te vertrouwen op mijn intuïtie en dat de tijd nemen dingen beter maakt. Ze gaf me daarbij niet alleen het bewustzijn, maar óók praktische tools (kwam die kennis van haar mooi van pas). Ze sloot aan bij mij, bij mijn twijfels en hobbels – en wist me steeds terug in mijn kracht te zetten. Zij bood mij het support dat ik nodig had om te kunnen groeien.

Nu 6 maanden later, heb ik nog steeds iedere dag heel veel aan alles wat ik van Babette heb geleerd. Mijn marketingbureau loopt goed, ik heb leuke klanten en inmiddels ook een te gek team om me heen. Ik voel regelmatig die balans waar ik naar op zoek was – niet altijd haha.. want jezelf ontwikkelen gaat natuurlijk met ups en downs. Maar steeds kan ik dat wat ik van haar geleerd heb inzetten om het terug te buigen. Om mezelf weer in beweging te krijgen en te werken aan mijn doel. Voor mij was de coaching door Babette een keerpunt in mijn leven. Ik ben trots dat ik het heb gedaan, en heel heel blij dat ik haar heb getroffen – en dus dankbaar voor die ene keer lang geleden dat ik haar onverwacht ontmoette. En… ohja, mijn verdienmodel ging fiks vooruit – van 3k naar 10k per maand – en natuurlijk vind ik dat fijn. Maar eigenlijk vind ik dat minder belangrijk. Money mindset dat kan je dus wel bijna overal leren, maar het support van Babette krijg je alleen bij Babette.

Tot slot over deze review
Misschien denk je, deze review heeft Babette mooi zelf verzonnen. Te mooi om waar te zijn. Maar nee hoor, dat is echt niet zo. Zo mooi is het echt. Mijn naam is Daan van der Horst, en mijn bedrijf heet Club du Midi. Als je nog twijfelt, bel me: 033-2089012.

Kun je er nog geen genoeg van krijgen? Ik heb nog 2 te gekke reviews van mijn klanten, hieronder.

Zoals deze, van Fiona Chandler, business coach voor impactmakers.
“Ik wilde helemaal niet met Babette samenwerken.”
Tóch deed ze het. Hoe dat zit lees je hieronder.

Voordat ik bij Babette startte liep ik vast. Mijn doelgroep paste niet meer en mijn omzet was zo-zo. Ik voelde dat ik klaar was voor het volgende level in mijn bedrijf, maar ik wist niet goed hoe. Uiteindelijk kreeg ik veel meer dan waar ik voor kwam.

Tijdens het eerste gesprek met Babette wist ik: ik moet met haar aan de slag (ik had eigenlijk al besloten om met een andere, strategische business coach aan de slag te gaan. De intake met Babette was voor de ‘vorm’ omdat hij al ingepland stond. Het liep even anders: Babette raakte me in mijn ziel en wist binnen 10(!) minuten naar de kern te gaan. Intuitief én strategisch: dat is wat Babette is en doet. En dat? Dat was precies wat ik nodig had, bleek op dat moment.

Dat Babette op mijn pad is gekomen, is één groot cadeau.
Het traject wat ik bij haar volg is magisch en levensveranderend. Ik kan niet anders zeggen.

Dit kan je van Babette verwachten:
Babette is best of both worlds. Enerzijds is ze enorm liefdevol, intuitief, helder en een hele goede coach. Anderzijds heeft ze grote dromen en ambities (she practices what she preaches), is ze strategische ontzettend sterk en ziet ze wat je kan tweaken in je business, zodat je nog meer gaat groeien. Die combi is voor mij echt goud waard.

Dit leverde de samenwerking mij tot nu toe (want we zijn pas 3 maanden onderweg) op!

 • Ik heb nu een fantastisch aanbod waar ik super trots op ben en alleen nog maar lievelingsklanten.
 • Ik gooide mijn prijzen omhoog (en kon dit ook dragen) en zette hierdoor binnen no-time 10k om in een maand (mijn hoogste omzet ooit).
 • Maar het allerbelangrijkste: mijn dromen komen uit, het voelt zo erg als mijn leven nu en ik voel me elke dag vrij, licht en dankbaar. By far de beste investering die ik ooit heb gedaan.

Of deze review van Samantha Tolboom. Mindset & Sales coach

“Wat ik had verwacht: een praktische A-Z aanpak voor hoe ik een online business opzet. Wat ik kreeg: precies dat. PLUS allemaal inzichten over mijn eigen onbewuste blokkades, een zeer heldere spiegel met de boodschap om naar binnen te keren en te werken aan mijn wortels (in plaats van het mooie bloemetje boven de grond). Dit leverde mij een gevoel op van vrijheid. Eindelijk werd duidelijk welke kant ik op mocht met mijn business, en was het ‘haast’ gevoel verdwenen. Vrijheid zat hem voor mij meer dingen aan de buitenkant: zoals kunnen reizen, op mijn eigen tijd werken, genoeg geld op de bank om geen concessies te maken en te kunnen blijven investeren in mijn groei, persoonlijk en zakelijk. Maar het traject met Babette heeft mij een veel mooiere vorm van vrijheid gegeven: de vrijheid om alleen te dragen wat van mij is, mijn eigen keuzes te maken zónder concessies, sprongen te wagen die ik anders nóóit had gedaan en die mij het allermooiste gaven: inzichten en groei. Moeilijk te vangen in woorden: het was oprecht de beste investering die ik op dit moment kon maken. Ik had een vlammende start met nieuwe 1:1 klanten, een groepstraject én organiseerde aansluitend mijn eerste livedag over ondernemen & sales, waar ik ook nieuwe klanten uit haalde. Ik heb inmiddels mijn eigen coachruimte en een te gekke omzet. En dat is pas het begin. Zo dankbaar.”

Ben je niet meer te houden en zie je een intake helemaal zitten? Boek hier je intake!