“ONDERSTROOM.” – het 1:1 traject voor ondernemers, CEO’s & managers

Het leven leven zoals het bedoeld is, door jouw plek in te nemen

Je hebt het eigenlijk al heel goed voor elkaar. Op papier.

Er was een moment in je leven dat je droomde van alles wat je nu hebt. Je hebt een goedlopend bedrijf, je kan kopen wat je wil en uitbesteden waar je niet blij van wordt (hallelujah). Als je iets wilt, dan ga je er voor. Aan capaciteiten en wilskracht geen gebrek.

Ondertussen verandert elke top van een berg, al gauw in de voet van de volgende. Je hebt een doel behaalt en gaat zo, hup, door naar de volgende mijlpaal. Voor je het weet leef je alleen nog maar in de toekomst en in dienst van je bedrijf. In plaats van dat je bedrijf in dienst staat van jou. Want zo had je het ooit bedoeld, toch?

Met De Onderstroom help ik jou om weer loyaal te worden aan jezelf in plaats van aan je bedrijf / team / klanten.

Als je met je kind aan het spelen bent, is je hoofd bij je kwartaaldoel. Of je bent uit eten met je partner en je kan alleen maar denken aan die belangrijke meeting van morgen. Oops. Je bent ineens die persoon die je niet wilde worden. Of, je bedrijf of functie is een kant op gegaan die niet meer passend voelt..

Je hoofd en je lichaam zijn los van elkaar gegroeid. Je bent met je hoofd regelmatig letterlijk niet dáar waar je lichaam is. Ik noem het ook wel een zwevend hoofd. Dat mooie, slimme hoofd van jou heeft je zóveel gebracht in dit leven. Am I right? Een mooie studie, een goedlopend bedrijf, grote successen… Maar datzelfde, prachtige hoofd begint je nu ook dingen te kosten. Het staat namelijk nooit stil en dat geeft onrust. Ondernemen zou gaan over vrijheid, ruimte en rust. Maar zeg eens eerlijk, ervaar je dat ook zo?

“Never get so busy making a living, that you forget to make a life.”

– Dolly Parton

Er kunnen 1001 redenen zijn waarom jij nu geen rust en ruimte ervaart, om echt te leven in het Nu. Ik deel 5 inzichten die mijn clienten opdeden in een traject met mij.

Geen enkele klant en sessie is hetzelfde. Ik kijk naar wat jij nú nodig hebt.

Ook al ligt de oplossing meestal in het verleden; we gaan niet random graven in je jeugd op zoek naar lijken. Ik ben geen psycholoog die je problemen alleen maar aanhoort, we gaan daadwerkelijk aan de slag. Sterker nog… Er zal weinig gepraat worden in onze sessies. Verhalen dekken een hoop af: ik ga rechtstreeks naar de kern met jou.

Waar loop jij NU tegenaan? Waarmee kan ik je nú verder helpen? De ene situatie vraagt om een familieopstelling, de andere om een visualisatie. Er zijn meerdere tools die ik voor je in kan zetten.

Ik ben opgeleid en gecertificeerd in:

 • coachen
 • systemisch coachen
 • (familie) opstellingen
 • emotionele intelligentie
 • reiki
 • energetisch coachen

Met dit traject focussen we ons op álle aspecten van jouw leven. Werken aan je onderstroom gaat je hele leven beïnvloeden.

Voor jou is dit misschien wel voor het eerst in jaren met je “reet op het kleed” kunnen zitten met je kinderen, zonder de onrust van de meeting van morgen, je volgende kwartaaldoel of je to do’s.

Of: het gesprek wat je voert met je partner. Wat, voor het eerst in jullie relatie, gelijkwaardig voelt. Omdat jouw onderliggende triggers (en daarmee irritaties) doorbroken zijn.

Zoveel meer licht, lucht en ruimte. En rust.

Want als er 1 ding is wat mijn cliënten halen uit mijn traject: is het dat. Innerlijke rust. Met de grootste take-away, die nergens te koop is, te forceren is, of te bestellen is…

In het Nu zijn. En genieten van wat is. In verbinding met zichzelf, en alle mensen waar ze dol op zijn.

Let op: dit is géén mindset training. Als mindsetwerk het verschil zou maken, dan was jij al helemaal op de plek waar je wilde zijn.

Want jij…

 • Hebt al kilometers mindsetwerk gedaan
 • Hebt al 1 of meerdere coaches (gehad)
 • Hebt misschien ook nu een business coach naast je lopen, die je strategisch ondersteunt
 • Hebt genoeg levenservaring met alles wat er op je pad is gekomen
 • Je bent (hoog) opgeleid en echt niet van gister

 

Wat we wél gaan doen:

 • De bron van herhalende patronen naar boven halen
 • Onverwerkt trauma aankijken
 • Je familiesysteem / verhoudingen onder de loep nemen
 • Je copingmechanismes blootleggen
 • Je emoties leren reguleren

Ik help jou aan je mooiste transformatie ooit

Waarbij jij, net als al mijn clienten, in contact komt de staan met de meest intelligentie raadgever die er bestaat: jijzelf. Je leert (weer) voelen wat je te doen hebt, welke keuzes je mag maken en kan jezelf op één zetten. Waarmee je niet alleen meer rust ervaart in het Nu, maar ook een inspiratie wordt voor je omgeving om zichzelf te zijn. Hoe meer jij ruimte inneemt, hoe groter de uitnodiging voor de mensen om je heen om dat ook te doen. Je verandert je eigen leven, en daarmee die van iedereen om je heen.

“Be patient with yourself. Self-growth is tender; it’s holy ground.

There’s no greater investment.”

– Steven Covey

Werken met mij kan 6 of 12 maanden

Minimaal een half jaar onder mijn vleugels, waarin je kunt leunen op het proces en de innerlijke veiligheid zult voelen om te groeien.
Calls, sessies, een livedag met gelijkgestemden en Telegram support. Ik ben er voor jou, gedurende de hele periode dat we samenwerken.

De investering is vanaf 18.000 ex. Ik vertel je graag meer over de inhoud wanneer we elkaar spreken in een call.

FAQ

 1. Waarom duurt je traject 6 of 12 maanden, kan het ook korter?
  Met inmiddels 7 jaar ervaring weet ik dat de grootste doorbraak hem niet in de skills zit, maar in de integratie. Daarom kies ik bewust voor 6 of 12 maanden en niet korter. Ik ga voor een levensveranderende transformatie: dat kan niet in minder dan 6 maanden.
 2. Kan ik ook in termijnen betalen?
  Ja, dat kan. In onze call vertel ik je er graag meer over.
 1. Wat versta je onder ondernemer?
  Je hebt al een goedlopend bedrijf, met een klantenkring. Je bent geen starter meer en leeft van je bedrijf. Of, je bent CEO of manager en voelt ook dat je de bereidheid hebt om jezelf in de spiegel aan te kijken: mijn deur staat ook wagenwijd open voor jou.
 1. Ik woon niet in Nederland, kan ik ook online coaching ontvangen?
  Jazeker. Je zal zeker niet de eerste zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel het allerleukst vind om je in real-life te zien en te begeleiden op je reis, maar online kan zéker. Je bent ook niet de eerste. Zelfs de (familie) opstellingen die ik doe, kunnen online. Wist je dat?
 1. Ik heb het geld (nog) niet, is het zinvol om toch een intake aan te vragen?

  Sommige boeken inderdaad een intake en komen er tijdens het gesprek achter dat dit traject zó waardevol is dat ze hun vakantie er voor cancellen of spaarpot leeg voor trekken. Ik geloof dat de prioritering van hoe je je geld besteedt belangrijk is. Een gesprek inplannen met mij kan wanneer je zowel de bereidheid als de mogelijkheid hebt om de investering te maken. Heb je nu geen mogelijkheid tot investeren? Dan komt het gesprek te vroeg.

 2. Hoe weet ik of de timing juist is om bij jou in te stappen?
  Eerlijk? Ik geloof ook niet zo in timing. Timing is iets wat jij zelf creëert (je intellect doet dat). Het gaat erom dat jij voelt en besluit dat dit het juiste moment is. Of zoals Tracy Chapman zo mooi zingt: if not now, then when? Zo investeerde ik zelf 20K in een coach 2 maanden voordat ik met zwangerschapsverlof ging. Timing bestaat niet: wanneer jij besluit dat dit het moment is, zal dat het moment zijn.
 3. Wat voor type ondernemer coach jij? Richt je je alleen op coaches?

  Ik ben er voor elke gevestigde ondernemer die zich herkent in het lezen van mijn teksten. In de praktijk zijn dit vaak coaches, marketeers, consultants. Omdat zij gewend zijn aan het doen van persoonlijke ontwikkeling en vaak een al wat sterker ontwikkelde intuïtie hebben. Maar in mijn rijtje met mooie samenwerkingen staan ook: CEO’s, managers, kunstenaars, fotografen, webbouwers, en zelfs dansschool- en beauty salon eigenaren. Als je een open hart hebt, en bereid bent om je volledig open te stellen voor transformatie én de investering wilt maken die daar bij hoort (in tijd, energie, focus en financieel): dan ben je welkom.

 4. Ik heb al een coach/ik volg al een ander programma: wordt het niet teveel als ik ook bij jou instap?

  Geen probleem: mijn traject zorgt juist voor rust, focus en heling op diepere lagen. Veel van mijn clienten hebben al een business coach als ze instappen. Die combinatie is juist krachtig: omdat ik op de onderstroom werk. Veel mijn clienten hebben naast het traject bij mij, ook een business coach. Dit is echt een prima aanvulling, we werken namelijk op andere lagen. Businesscoaches en mindset coaches werken op bovenstroom (gedrag, mindset, overtuigingen, keuzes, strategie), waar ik werk op onderstroom (jouw processen, patronen, systeem, familiesysteem en emoties). Samenwerken met mij betekent dat we direct naar de kern gaan. Waardoor je in andere trajecten/samenwerkingen ook sneller tot de kern komt en meer uit die samenwerkingen zal halen. Mijn traject is niet tijdrovend: het gaat je juist tijd (en energie) besparen.

Dit zegt Daan van der Horst van Club Du Midi.
(Marketingbureau), over haar traject bij Babette.

Lekker met de deur in huis: coaching bij Babette leverde mij dit op:
Ik ging van 3K naar 6-10K per maand.
Van één teamlid naar een team van 6.
Ik ging van 12 klanten, terug naar 3 klanten en verdien nu meer.
Ik heb mijn expert rol gevonden en omarmt: waardoor ik hogere tarieven vraag én mijn grenzen makkelijk kan bewaken tijdens een samenwerking.
Ik heb alleen nog maar leuke klanten.
En sinds 2021 mijn eigen kantoor in de binnenstad van Amersfoort.

Babette is dus een coach, maar…
Gezien je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar iemand die jou helpt om te groeien. Maar coaches zijn de afgelopen jaren als paddestoelen uit de grond geschoten. Hippe website, stoere taal, lekker op insta bezig, marketingsausje – voila: verdienmodel als coach. Dus hoe weet je nou wie jou écht kan helpen? Hoe onderscheid je de blabla met wat werkt voor jou? Dat weet ik niet, want wat werkt voor jou is anders dan wat werkt voor mij. Maar wat ik zelf heb mogen ervaren is dat Babette een kundige coach is die mij écht heeft laten groeien – en dat kwam niet alleen door haar kennis, maar vooral door haar persoonlijkheid. Dus als je het wilt onderzoeken: boek even een intake. Je voelt het gelijk of jij en Babette een match zijn.

De kracht van Babette
Voor mij was dat dus niet dat zij haar kennis op orde heeft – want natuurlijk heeft ze dat. Kennis over NLP, Strategie, Systemisch werken, coachvaardigheden, businessmodellen, marketingkansen – uiteraard iedere goede businesscoach kent dit. Maar, waar Babette voor mij verschil mee heeft gemaakt is dat ze op precies de juiste momenten een lach liet zien, of een denkrimpel. Dat ze oprecht geïnteresseerd was, en het voelde alsof een heel goede vriendin me de waarheid zei. Haar bullshit-radar werkt bizar goed. Ze gaf me duwtjes in mijn rug, en soms een schop onder mijn kont. En dat alles vanuit haar ongelooflijke positieve energie. Ze bood me haar vertrouwen wat ervoor zorgde dat mijn zelfvertrouwen groeide, en ik stappen vooruit nam. Ze leerde me
anders kijken en zo kon ik op persoonlijk én zakelijk vlak groeien.

Het resultaat
Hogere omzet. Minder klanten, maar meer verdienen. Een werkstudio. Teamuitbreiding….

Tijdens de coaching gooide ik mijn volledige businessmodel om – want ik wilde strategischere opdrachten doen én meer balans voelen. En tsja, als je je bedrijf wil laten groeien, dan moet je ook met jezelf aan de slag. In het begin vond ik vanalles van mezelf – te langzaam, niet goed genoeg, moet sneller, twijfels, tempo (zie je het patroon?), het sloeg me lam en er gebeurde niks. Babette leerde mij dat het oké is om te vertragen, om te vertrouwen op mijn intuïtie en dat de tijd nemen dingen beter maakt. Ze gaf me daarbij niet alleen het bewustzijn, maar óók praktische tools (kwam die kennis van haar mooi van pas). Ze sloot aan bij mij, bij mijn twijfels en hobbels – en wist me steeds terug in mijn kracht te zetten. Zij bood mij het support dat ik nodig had om te kunnen groeien.

Nu 6 maanden later, heb ik nog steeds iedere dag heel veel aan alles wat ik van Babette heb geleerd. Mijn marketingbureau loopt goed, ik heb leuke klanten en inmiddels ook een te gek team om me heen. Ik voel regelmatig die balans waar ik naar op zoek was – niet altijd haha.. want jezelf ontwikkelen gaat natuurlijk met ups en downs. Maar steeds kan ik dat wat ik van haar geleerd heb inzetten om het terug te buigen. Om mezelf weer in beweging te krijgen en te werken aan mijn doel. Voor mij was de coaching door Babette een keerpunt in mijn leven. Ik ben trots dat ik het heb gedaan, en heel heel blij dat ik haar heb getroffen – en dus dankbaar voor die ene keer lang geleden dat ik haar onverwacht ontmoette. En… ohja, mijn verdienmodel ging fiks vooruit – van 3k naar 10k per maand – en natuurlijk vind ik dat fijn. Maar eigenlijk vind ik dat minder belangrijk. Money mindset dat kan je dus wel bijna overal leren, maar het support van Babette krijg je alleen bij Babette.

Tot slot over deze review
Misschien denk je, deze review heeft Babette mooi zelf verzonnen. Te mooi om waar te zijn. Maar nee hoor, dat is echt niet zo. Zo mooi is het echt. Mijn naam is Daan van der Horst, en mijn bedrijf heet Club du Midi. Als je nog twijfelt, bel me: 033-2089012.

Kun je er nog geen genoeg van krijgen? Ik heb nog 2 te gekke reviews van mijn klanten, hieronder.

Zoals deze, van Fiona Chandler, business coach voor impactmakers.
“Ik wilde helemaal niet met Babette samenwerken.”
Tóch deed ze het. Hoe dat zit lees je hieronder.

Voordat ik bij Babette startte liep ik vast. Mijn doelgroep paste niet meer en mijn omzet was zo-zo. Ik voelde dat ik klaar was voor het volgende level in mijn bedrijf, maar ik wist niet goed hoe. Uiteindelijk kreeg ik veel meer dan waar ik voor kwam.

Tijdens het eerste gesprek met Babette wist ik: ik moet met haar aan de slag (ik had eigenlijk al besloten om met een andere, strategische business coach aan de slag te gaan. De intake met Babette was voor de ‘vorm’ omdat hij al ingepland stond. Het liep even anders: Babette raakte me in mijn ziel en wist binnen 10(!) minuten naar de kern te gaan. Intuitief én strategisch: dat is wat Babette is en doet. En dat? Dat was precies wat ik nodig had, bleek op dat moment.

Dat Babette op mijn pad is gekomen, is één groot cadeau.
Het traject wat ik bij haar volg is magisch en levensveranderend. Ik kan niet anders zeggen.

Dit kan je van Babette verwachten:
Babette is best of both worlds. Enerzijds is ze enorm liefdevol, intuitief, helder en een hele goede coach. Anderzijds heeft ze grote dromen en ambities (she practices what she preaches), is ze strategische ontzettend sterk en ziet ze wat je kan tweaken in je business, zodat je nog meer gaat groeien. Die combi is voor mij echt goud waard.

Dit leverde de samenwerking mij tot nu toe (want we zijn pas 3 maanden onderweg) op!

 • Ik heb nu een fantastisch aanbod waar ik super trots op ben en alleen nog maar lievelingsklanten.
 • Ik gooide mijn prijzen omhoog (en kon dit ook dragen) en zette hierdoor binnen no-time 10k om in een maand (mijn hoogste omzet ooit).
 • Maar het allerbelangrijkste: mijn dromen komen uit, het voelt zo erg als mijn leven nu en ik voel me elke dag vrij, licht en dankbaar. By far de beste investering die ik ooit heb gedaan.

Of deze review van Samantha Tolboom. Mindset & Sales coach

“Wat ik had verwacht: een praktische A-Z aanpak voor hoe ik een online business opzet. Wat ik kreeg: precies dat. PLUS allemaal inzichten over mijn eigen onbewuste blokkades, een zeer heldere spiegel met de boodschap om naar binnen te keren en te werken aan mijn wortels (in plaats van het mooie bloemetje boven de grond). Dit leverde mij een gevoel op van vrijheid. Eindelijk werd duidelijk welke kant ik op mocht met mijn business, en was het ‘haast’ gevoel verdwenen. Vrijheid zat hem voor mij meer dingen aan de buitenkant: zoals kunnen reizen, op mijn eigen tijd werken, genoeg geld op de bank om geen concessies te maken en te kunnen blijven investeren in mijn groei, persoonlijk en zakelijk. Maar het traject met Babette heeft mij een veel mooiere vorm van vrijheid gegeven: de vrijheid om alleen te dragen wat van mij is, mijn eigen keuzes te maken zónder concessies, sprongen te wagen die ik anders nóóit had gedaan en die mij het allermooiste gaven: inzichten en groei. Moeilijk te vangen in woorden: het was oprecht de beste investering die ik op dit moment kon maken. Ik had een vlammende start met nieuwe 1:1 klanten, een groepstraject én organiseerde aansluitend mijn eerste livedag over ondernemen & sales, waar ik ook nieuwe klanten uit haalde. Ik heb inmiddels mijn eigen coachruimte en een te gekke omzet. En dat is pas het begin. Zo dankbaar.”

Ben je niet meer te houden en zie je een intake helemaal zitten? Boek hier je intake!