0

Coaching

Je zit niet zo lekker in je werksituatie.
Je hebt jezelf misschien wel op nummer 3 gezet in je top 3 van prioriteiten. Eerst de kids, je partner, je werk…
Je hebt het idee dat je niet de energie en tijd hebt om na te denken over welke kant je op wilt. In je leven, met werk, in je relatie.

Maar, je weet óók dat er meer is dat hoe je nu je dagen vult. En je bent klaar om dat te onderzoeken.

Met andere woorden: je bent er klaar voor om jezelf belangrijk te maken en je wilt nu écht stappen zetten in je persoonlijke of zakelijke ontwikkeling. YES. Gefeliciteerd. Want alleen dit gevoel al is een hele mooie stap.

Babette biedt een bijzonder coaching traject aan. Binnen 3 tot 6 maanden verandert je leven op een manier die je niet voor mogelijk hield. Waar dit gebeurt? Eerst in je mindset, en daarna zie je de concrete veranderingen in je leven. Hoe? We gaan uit motion (voorbereiden, plannen, lezen, wel/niet-doen lijstjes..) en we stappen in action (doen, stappen zetten, groeien, groeipijnen omarmen). Babette ondersteunt je in de groei die allang in jou zit, maar die er tot op heden nog niet uitkwam. Het resultaat? Je vertrouwt op jezelf en je kunnen, en daardoor stroomt alles door op alle vlakken van je leven.

 

Voordat we dieper ingaan op het coachtraject… Je kunt nu al iets doen waar je Babette niet bij nodig hebt. Deze drie tips zijn voor jou:

#1 Je begint door zelf je grootste cheerleader te zijn. Maak tijd voor jezelf. Maak jezelf belangrijk. Zeg bijvoorbeeld eens een keertje NEE (echt, er gaat niemand dood als je nee zegt – i promise)

#2 Zet dat angstdraakje op je schouder (je weet wel, die dingen roept als: ‘zou je dit nu wel doen?’ ‘wat als het niet lukt?’, ‘wat vinden anderen hier wel niet van?’) op dieet! Je hoeft haar niet te voeden. Vanaf nu kies je voor jezelf,  en niet voor haar. 😉

#3 Adem eens wat vaker bewust op een dag. Door diep in te ademen door je neus, en uit met een zucht, voel je beter hoe het met je gaat. En kun je makkelijker bijsturen, en af en toe je motor eens afzetten. Zo raak je niet oververhit 😉

En…. Met dit alles mag je beginnen, vandaag nog. En ik heb goed nieuws: je mag om hulp vragen. Ik weet namelijk zeker dat je de wereld iets te bieden hebt, en het is potverdeurie tijd dat je dat gaat doen!

“En deze verandering mag jij zelf  in gang zetten, maar je hoeft het niet alleen te doen.”

 En dat is waar ik om de hoek kom kijken. Ik ben de aller-, allergrootste cheerleader die je zult ontmoeten in je leven! (Ja echt). Daarnaast coach en adviseer ik, én ik geef je graag die gewenste-schop-onder-je-kont. Ik hielp in 2019 alleen, al 30 vrouwen het pad van hun hart vinden en volgen. De meest uiteenlopende scenario’s kwamen voorbij. Ik coachte richting een nieuwe baan, het starten (of verder uitbouwen) van een eigen onderneming. Maar ook het groeien van zelfvertrouwen, het weer in contact komen met jezelf (na bijv. een burn-out), en het geloven in jezelf en in je toekomst.

Ik ben Babette, mindset- en positiviteitscoach. Bekend van de Ondernemende Vrouwen Training, mijn sprekerschap én de Masterclasses die ik geef. Maar, vooral mijn 1-op-1 coachtrajecten komen vaak ter sprake….

Die zijn namelijk een tikkeltje anders.

 

De vorm van coaching die ik aanbied zorgt voor groei in een korte tijd. Hoe ik dat doe? We gaan een traject aan van 3 of 6 maanden. Onze sessies zijn 1x in de 2 weken en hebben geen tijdsduur. Ze duren zolang als dat jij nodig hebt. Daarnaast mag je mij maandag tot vrijdag mailen met vragen. Zo hoef je nooit te wachten op een volgende sessie. Ik geef je meditaties en visualisaties op maat, om eerst je gewenste groei te ervaren en vanuit daar stappen te zetten. In plaats van ‘ik zet een stap en zie wel waar ik uitkom’. Ik coach je in 3 of 6 maanden naar een positieve mindset, en leer je alle methodes om te groeien. Zodat je na deze periode alles in huis hebt om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Ik geef je alles om te groeien: mijn kennis als coach en ondernemer. Maar ook mijn levenservaring, de vele opleidingen/cursussen die ik deed. Je las hier al alles over mij en mijn persoonlijke verhaal en groei.

Al 30 bijzondere personen gingen je in 2019 voor:

2 daarvan besloten een wereldreis te gaan maken
12 personen startten een eigen onderneming
8 brachten hun onderneming naar een hoger niveau (meer groei, meer inkomsten)
7 switchten, na jaren, van baan en volgen nu hun hart.

Alle personen leerden volledig te vertrouwen op zichzelf, hun groei én hebben ervaren dat ze veel elementen in hun leven in de hand hebben. Van werk, relaties, geld tot persoonlijke ontwikkeling.

Ik begeleidde 30 personen in 2019. En ik noem er hierboven 29. Stel je eens voor dat jij die 30e persoon bent.

Wat als jij dit zou zijn?
Wat wil jij veranderen in je leven?
Waar zou jij willen staan na 3 of 6 maanden coaching?

Laten we het samen uitvinden. Ik heb mijn cheerleader pompons al klaarliggen!
Je bent welkom voor een gratis proefsessie in mijn studio (Amersfoort) of online, via Zoom.

“Ik ken weinig mensen die zo bijzonder, positief en open zijn als Babette. Ik voelde me gelijk thuis, terwijl ik haar alleen van Instagram kende. Ze begeleidde mij in het 6 maanden traject met een sessie (eens per 2 weken), en we hebben regelmatig app- en mailcontact. Want de échte uitdagingen beginnen buiten de deur, en daarom is het zo fijn dat ze in dit traject maandag tot vrijdag bereikbaar is. Ze heeft me door menig ‘ik zie door de bomen het bos niet meer’ – situaties geholpen, met haar zeer gewaardeerde whatsapp spraakberichten. Ook de sessies waren fijn, soms duren ze een uurtje, en soms wel 4 uur. Babette kijkt nooit op de klok – ze is volledig afgestemd op mij – het haar aandacht, energie en mindset. Het is de beste investering die ik ooit mezelf heb gegund.”  – Deelnemer coaching (juni-sept 2019)

We gaan 3 of 6 maanden aan de slag, samen.
Met een coachsessie eens per 2 weken (ik coach in mijn studio, en online)
Ik ben er de hele week voor je: maandag tot vrijdag mag je mij mailen met vragen, zodat je niet hoeft te wachten op onze volgende sessie.
Ik ben coach, ondernemer, consultant en mindful teacher. Dit betekent dat ik je op alle vlakken van je leven kan ondersteunen: met praktische stappen en ideeën, en daarnaast mentaal: met een nieuwe, positieve groei mindset. 

Van alle coachees die ik mocht begeleiden, heb ik een 100% tevredenheidsratio. Allen omschrijving ze het als een periode met “veel groei”, “meer zelfvertrouwen”, “meer kennis over ondernemen” en bovendien: “dit is de beste investering van mijn leven”. Ik hoop dat als je nu een JA voelt, je jezelf de ruimte geeft om contact te leggen met mij. Dan plannen we een gratis proefsessie in.

Investering 3 maanden traject: 2888 euro ex. BTW
Investering 6 maanden traject: 4999 euro ex. BTW

Betaling in termijnen is mogelijk.
Als jij besluit om jezelf belangrijk te maken, dan geloof ik dat we een match zijn. Ik beloof dat je dat het de investering waard is. En…. Tijdens coaching komt óók Money Mindset aan bod, waarin ik je o.a. leer hoe je meer geld aantrekt in je leven. Je zal zeker niet de eerste coachee zijn die binnen een paar maanden deze investering terugverdient. 

 

Zin in een sessie? Zin om te groeien, te leren, te ervaren en te genieten van het proces?

Lees hieronder een greep uit de reviews die ik dit jaar ontving.

“Ik heb door Babette inzicht gekregen in welke verhalen en negatieve overtuigingen ik mezelf wijsmaakte, over mijn kwaliteiten, groei en over ondernemen. Babette leerde mij simpele methodes om te vertrouwen en te groeien. Ik volgde het 3 maanden traject, en na 1 maand opende zich er meerdere deuren op werkvlak. Mijn zelfvertrouwen groeide en nu, na 3 maanden – heb ik alle handvatten om het zelf te doen.”

“Na mijn burn-out was ik mezelf kwijt. Ik wist niet meer wat ik wilde, wat ik belangrijk vond en waar mijn kwaliteiten lagen. En ik was gewoon moe. Ik voelde dat er iets moest veranderen. Babette maakte het mogelijk om de coaching in termijnen te voldoen, waar ik haar nog steeds dankbaar voor ben. Mede daardoor kon ik mezelf weer op één zetten. Mijn leven krijgt weer kleur. Mijn mindset is anders. Positiever. Ik wist nooit dat dat zoveel impact had op mijn leven. Ik merkte het verschil pas toen ik hiermee startte. ”

“Babette leerde mij de kracht van mindset en de Wet van Aantrekking. Van die laatste had ik nog nooit gehoord. Ik ben ook niet echt het type ‘zweverig’, en zo klonk het wel. Omdat ik wilde groeien, heb ik mij bewust opengesteld voor nieuwe werkvormen – meditatie, visualisatie, en dit bracht me veel. Ik leerde dat de WvA net is als elektriciteit: je hoeft niet precies te weten hoe het werkt om het lichtknopje aan te doen. Ik pas het nu elke dag toe, het geeft me rust, brengt mooie kansen op mijn pad en ik vertrouw weer op mezelf en mijn kunnen.

 

Wil jij ook je leven veranderen? Sta je open om gecoacht te worden?

Mail mij dan nu voor een gratis proefsessie

Of bel/app me even (0653777621). Dan prikken we een datum, ontmoeten we elkaar (in mijn studio in Amersfoort of via videobellen) en kijken we of er een klik is! En wie weet start jij dan binnenkort in het bijzondere coachtraject van 3 of 6 maanden.

 

Met liefs, een glimlach én cheerleader-pompons,

Babette