0

Het “All In” Traject (3mndn)

Wat als jij over exact een jaar, preciés op hetzelfde punt zou staan als vandaag?


Iets zegt mij dat….
Jij aan álles voelt dat je dat niet (meer) wil.
Je voelt dat er meer in je business zit dan wat je er nu uithaalt.
Je beseft dat jouw mindset en business onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Je loop vast in je business: je wilt groeien en moeiteloos meer klanten aantrekken.
Je vrijheid en balans mist in je business en leven, terwijl dit de reden was om te starten met ondernemen.
Heb ik het over jou? Dan ben je welkom in mijn ALL IN traject. Ik coach volgens het principe:


Your business won’t grow, unless you do.

Jouw kompas mag je leidraad zijn: in álles. Ik ben hier om jou te helpen om je intuïtie te volgen op een manier die bij jou past. Om te groeien op jouw tempo en ervoor te zorgen dat we jouw (persoonlijke) ervaringen en overtuigingen inzetten om je business te laten groeien. Zodat je je kompas volgt, doet waar je blij van wordt, je de vrijheid en balans ervaart… En je tegelijkertijd de mensen om je heen inspireert en helpt. Dit alles door jouw persoonlijke processen aan te kijken. Pas als we die ruimte geven, kun je groeien als mens. En daarmee in je business. Hoe voelt dat?

 

Hi, ik ben Babette: je business coach. Een praktische coach met een energetisch randje. Je vindt mij met mijn hoofd in de wolken, maar ik sta tegelijkertijd met mijn sneakers in de klei. Naast jou. Áltijd naast jou: in dezelfde ondernemers arena. Ik geloof niet in concurrentie: als je authentiek onderneemt ís er geen concurrentie.

In 2015 starte ik zelf met ondernemen. Bij alles wat ik doe stel ik mezelf de vraag: “lijkt dit mij leuk?” Is het antwoord ja? Dan doe ik het. Zo leef ik mijn leven, al zolang als ik mij kan herinneren. Dit maakt dat ik niet je average business coach ben. Ik heb ervaring in het opzetten en runnen van een creatieve business: als ontwerper, illustrator en marketeer. Ik heb daarnaast veel ervaring in allerlei vormen van coaching en healing. Business coaching, NLP, reiki, EQ trainer, mindset coaching, familie opstellingen. Ik ronde een hbo af: gericht op management, projectmatig werken en coaching. Daarnaast voel en zie ik energie. Wat betekent dat ik je soms dingen vertel waarvan jij denkt: ‘dit kan je helemaal niet weten. Het gevolg? We komen super snel tot de kern. Ik ben een no-bullshit coach. Ik houd niet je handje vast, maar leg de verantwoordelijkheid en acties waar ze horen: bij jou. In onze sessies krijgt toegang tot mijn volledige vertrouwen, kennis en aandacht.

Als je mij zou vragen wat het geheim is van de impact van mijn 1:1 trajecten: dan is dit het:

 

Vrijwel ALLE ondernemers die bij mij in de stoel zitten voor een eerste sessie zeggen unaniem dit: “ik wil groeien met mijn business, en ben dus echt op zoek naar praktische handvatten om dat te laten gebeuren!”

Dit is hoe de praktijk loopt:

80% van de tijd zijn we bezig op persoonlijke stukken. TACHTIG. En weet je waarom? Wat jij denkt dat je nodig hebt is zelden wat je écht nodig hebt om te groeien. De blokkades zitten namelijk niet in je business: ze zitten in jou.

Daarom is mijn life-long-lievelingszin ook dit: vanaf het moment dat je in coaching stapt bij mij, vraag ik je om mij te vertrouwen. Je krijgt namelijk niet wat je wilt, je krijgt wat je nodig hebt om te groeien.

 

Groeien in je business, betekent eerst alle shit aankijken die jij jezelf als mens vertelt. Met alles wat daarbij hoort. Jouw overtuigingen, je familie systeem, de keuzes die je maakt: uit gewenning, gewoonte of angst. Die kijken we aan. Drie keer raden wat er daarna met je business gebeurt?

 

Yes, ze groeit mee. Omdat jij eerst ging.

 

Ik ben geen ik-houd-je-handje-vast coach.
Ik zet de deur wagenwijd voor je open, maar jij bepaalt of je erdoorheen gaat.

Ik ben niet de coach die 24/7 tot je beschikking staat: ik wil dat jij verantwoordelijkheid neemt over je leven en de keuzes die je maakt. Dat betekent dat je mij geen dingen vraagt of mailt die je ook kunt googelen 😉 Het betekent wél dat ik je vanuit 200% commitment coach op de vlakken die je niet kunt googelen. En oh boy, dat zijn er veel! Dus, rest mij eigenlijk nog een klein, petit, maar zeer belangrijk vraagje….

 

Ben je er klaar voor om gecoacht te worden?

 

Stap je in het ‘All In’ 3 maanden traject met Babette? Get ready, dit is wat je kunt verwachten:

  • Maximale groei in jezelf, in 3 maanden tijd – waardoor je business volgt. Verdeling: dit traject gaat 80% over jou, 20% over je business.
  • 4 sessies van 1,5 uur met mij + 1 familie opstelling sessie (bij een expert uit mijn team).
  • We werken non-stop aan jouw persoonlijke ontwikkeling: want als jij niet groeit, groeit je business ook niet. We tackelen overtuigingen, werkwijzes en onderzoeken hoe jij je verhoudt tot de wereld om je heen: houd jij jezelf misschien (onbedoeld) klein? We veranderen je mindset: en je business verandert hierin mee.
  • Dat wat mag ontstaan: er is altijd een magisch component binnen elk traject wat ik doe. Er ontstaat iets wat jij of ik van tevoren niet kon bedenken: en daar werken we mee.

Nogmaals: je krijgt in dit traject namelijk niet wat je wilt, maar wat je nodig hebt om te groeien als mens, en daarmee in je business.

Dit traject is niet voor jou als je niet bereid bent om….

  • Actiegerichte stappen te zetten. In drie maanden ga je meer doen dan denken. En dat is precies het geheim achter het succes van dit traject.
  • Eerlijk te zijn naar jezelf en alle gedachten en emoties die vrijkomen. We leggen ze onder de loep: en als je dat niet wilt of kunt, dan komt dit traject nog te vroeg.
  • Nieuwe dingen te proberen. Ik stuur je boeken op, geef praktische tips (mediteren, journalen, en meerdere oefeningen) om je bewustzijn en intuïtie te vergroten. Als je nu al weet dat je hiertoe niet bereid bent, zijn we geen match.
  • ALL IN te gaan. Op jouw tempo, jazeker. Maar ik verwacht wel dat je alles aangaat wat zich aandient.

Net als alle andere krachtige vrouwen die ik heb gecoacht afgelopen jaar, zal ik je leren om al die ‘help! hoe dan?!’ gevoelens te omarmen. Ik begeleidde alleen in 365 dagen bijna 150 vrouwen. En hoe ze dat hebben ervaren, kunnen zij beter delen dan ik 😉

 

De reviews die je net las, zijn een greep uit de vrouwen die ik mocht coachen op hun weg naar ondernemerschap. Ik begeleidde o.a.:

Creatieve ondernemers (ontwerpers, krijtbordtekenaars)
Coaches (lifestyle-, burnout & business coaches)
Onderwijs trainers (sprekers, docenten, trainers)

Horeca tijgers (eigen zaak, barista’s, catering)
Online ondernemers (online cursussen, trainers)
Fotografen en videografen
Marketeers

 

Hoe nu verder?

Interesse? Cool. De wachtlijst voor 1:1 in december is GEOPEND! (T/m november 2021 zit ik vol). Klik dan hieronder op de link. De investering voor het 3 maanden traject is 3 termijnen van 2400 ex. Of, 2 termijnen van 3500 ex. Liever in 1x betalen? Dan betaal je 6900 ex.

 

Boek hier een intake, en wie weet starten wij dan samen: in December ’21.

*Heb je op de link geklikt? Leuk! De intake kun je zien als een klik-call. In 30 minuten hoor ik waar je staat, en wat je dromen zijn in je leven en business. Ik vraag je het hemd van het lijf: en jij mag bij mij hetzelfde doen. Tijdens deze call ontdekken we of we een ‘klik’ voelen. Is dat een YES? Dan bespreken we je startdatum en de inhoud van jouw traject.

Let’s keep it simple. Het is tijd dat jij je leven én business zo gaat inrichten dat beide bijdragen aan je droomleven. De kern elementen? Focus en balans. En: een beetje broekpoepings, van alle uit-je-comfortzone opdrachten die je van je soon-to-be lievelingscoach krijgt. 😉

Wie weet ontvang ik jou dan binnenkort in deze groene oase, middenin de binnenstad van Amersfoort. Of online via Zoom – ik mocht al vele coachees begeleiden die iets te ver weg wonen voor een studio sessie. Beide is mogelijk.

 

 

Wat anderen zeggen over 3 maanden coaching met Babette:

“Ik ken weinig mensen die zo bijzonder, positief en open zijn als Babette. Ik voelde me gelijk thuis, terwijl ik haar alleen van Instagram kende. Ze begeleidde mij in het 3 maanden traject met een sessie (eens per 2 weken), en we hebben regelmatig mailcontact. Want de échte uitdagingen beginnen buiten de deur, en daarom is het zo fijn dat ze in dit traject maandag tot vrijdag bereikbaar is. Ze heeft me door menig ‘ik zie door het ondernemen de bomen in het bos niet meer’ – situaties geholpen, met haar zeer gewaardeerde e-mailtjes. Ook de sessies waren fijn. Meditatie, visualisaties (menigmaal zitten huilen van geluk) en coaching op energie. Babette voelt alles feilloos aan – ze is volledig afgestemd op mij – het haar aandacht, energie en mindset. Het is de beste investering sinds jaren. Ik ging van dromen naar doen, en was na 2 sessies al meer in contact met mijn dromen dan ooit! Babette leerde me doen. “To start before I was ready.” GUN JEZELF DIT. Je krijgt er geen spijt van! Ik zou het zo weer doen.  –  Vera, 29.

 

Ik kan er kort over zijn: niet twijfelen, gewoon doen! Babette heeft mij in 3 maanden meer vertrouwen in mezelf gegeven dan ik de afgelopen jaren in mezelf had. Het grootste verschil? Er is ruimte voor denkprocessen: en vanuit daar motiveert Babette je om zo snel mogelijk in de actie te gaan. Dit scheelde zóveel denkuren, onrust en vraagtekens. Waar ik van mezelf nogal een denker was (dacht ik), ga ik eigenlijk wel héél erg lekker op die actie. En dat blijkt: want binnen 3 maanden tilde ik mijn business naar next level. En heb ik weer macht over het stuur, waar (zoals Babette altijd mooi zegt): jij wilt zitten, en niet je klanten. Dit is de grootste switch die ik maakte. Ik bepaal nu zelf de klussen die ik aanneem, de prijzen, en zeg vaker nee. En dat voelde nog nooit, zó goed! – Sanne, 34

 

 

Van alle coachees die ik mocht begeleiden, heb ik een 100% tevredenheidsratio. Allen omschrijven ze het als een periode met “veel groei”, “meer zelfvertrouwen”, “meer kennis over ondernemen” en bovendien: “dit is de beste investering van mijn leven”. Ik hoop dat als je nu een JA voelt, je jezelf de ruimte geeft om contact te leggen met mij. Dan plannen we een gratis proefsessie in.

Investering 3 maanden traject:
3 termijnen van 2400 ex
2 termijnen van 3500 ex
of 1 termijn van 6800 ex.

Als jij besluit om jezelf belangrijk te maken, dan geloof ik dat we een match zijn. Ik beloof dat je dat het de investering waard is: mits jij ALL IN gaat. Want ik doe dat ook, en verwacht dit van ál mijn coachees.

 

 

Ben jij klaar voor het 3 maanden traject? Zin om te groeien, te leren, te ervaren en te genieten van het proces?

“Ik heb door Babette inzicht gekregen in welke verhalen en negatieve overtuigingen ik mezelf wijsmaakte, over mijn kwaliteiten, groei en over ondernemen. Babette leerde mij simpele methodes om te vertrouwen en te groeien. Ik volgde het 3 maanden traject, en na 1 maand opende zich er meerdere deuren op werkvlak. Mijn zelfvertrouwen groeide en nu, na 3 maanden – heb ik alle handvatten om het zelf te doen.”

 

Wil je ‘het nog heel even zelf proberen’? Of zie je in dat je een weg kunt bewandelen samen met mij: die vol ligt met kansen, inspiratie, inzichten en short-cuts? Als je dát inziet, dan is mijn traject voor jou.

Boek dan nu een intake, en wie weet starten wij in december ’21.

 

 

Met liefs, een glimlach én cheerleader-pompons,

Babette