0
Geen categorie

De High & Grow cursus

De tofste community van Nederland verzamelt zich op 3 maart op Instagram. Om ons 3 maanden onder te dompelen in groei, mindset en vertrouwen. Ik neem je deze 3 maanden mee in een reis, waarin je afstand kunt nemen van alles wat niet meer bij je past, en je kunt omringen met datgene waar je blij van wordt.
Zie het als het uitdoen van een oude jas, en langzaamaan zien, voelen en ervaren wat voor jas jou het beste past. De jas die je in juni 2020 met trots zult dragen. Denk aan keuzes op werkvlak, misschien wil je wel gaan ondernemen, of je onderneming naar een hoger niveau brengen. Ik leer je alle skills die jij nodig hebt om je te ontwikkelen.
6 inspiratie video’s met concrete tips
2 meditaties voor meer rust en ruimte in je dag
2 masterclasses om ook offline (in Amersfoort) de rest van de High & Grow community te ontmoeten
1 live Q&A waarin je alle vragen kunt stellen die je hebt
Deze cursus is een cadeau aan jezelf. Alles op jouw tempo, en toch samen met anderen. Op naar groei in 2020. op alle vlakken van je leven. Want na deze cursus weet je hoe je datgene kunt realiseren waar je al (veel te lang) op wacht. En… Ik nodig je ook uit om soms uit de comfort zone te stappen. Want dit is waar de magie zit, toch? 😉 En, samen dappere stappen zetten is zoveel leuker!
Wat praktische dingen
Je volgt de cursus via een besloten instagram account (@highgrowcursus)
Na aanmelding/betaling geven we je toegang tot dit account
Eenmaal binnengekomen kun je je verwonderen over de hoeveelheid inspiratie, video’s
Er is ruimte om connecties te maken binnen en buiten dit account. Contact elkaar via Insta, ontmoet elkaar bij onze offline Masterclass in Amersfoort.

Leg contact. Om samen te werken met anderen, misschien vind je hier zelfs je nieuwe klanten. Mensen die op hetzelfde pad bewandelen, die ga je hier zeker tegenkomen. Je zult hier degene vinden die denken en zijn zoals jij, degene die groei en persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk vinden én maken!
Elke 2 weken verschijnt er een nieuw filmpje op instagram, met inzichten
Ook ontvang je een digitaal werkboek, speciaal opgesteld voor jou. Hierin staan opdrachten.

Ik leer je alles wat ik in de afgelopen 30 jaar als mens leerde.
Afgelopen 4 jaar als ondernemer ben tegengekomen.
Alles wat mij na 3 jaar coaching & training is opgevallen
En alles wat ik sinds 18 jaar persoonlijke en zakelijke ontwikkeling
(trainingen, reiki, coaching, hbo fac. man., marketeer) meeneem.
Het programma bestaat uit video’s, opdrachten, meditaties & masterclasses met de volgende onderwerpen:
#1 Mindset
ik leer je de basis van een groeimindset, waardoor je vanaf nu meer opties ziet, en keuzes kunt maken die voorheen te eng, of onrealistisch leken.

#2 Money mindset
ik leer je hoe je je houding t.o.v. geld verbetert. Wanneer je meer vanuit overvloed leert kijken naar geld, i.p.v. vanuit een tekort, zul je merken dat je meer ontspannen keuzes maakt, en meer geld aantrekt.

#3 Cheerleaders
ik leg het belang uit van cheerleaders in je leven. Persoonlijke ontwikkeling kan eenzaam zijn in het proces, omdat de mensen die je kennen (familie, partner, vrienden) je misschien niet (meer) begrijpen. Vaak zijn degene die het dichtst bij ons staan, de grootste (goedbedoelde) saboteursOok vind je hier de mogelijkheid om te connecten (online én offline!) met mensen zoals jij, en bouw je hier een hele nieuwe kring op van cheerleaders, die je helpen en supporten om je dromen te verwezenlijken.

#4 Mijn ervaring
welke boeken heb ik gelezen die mijn leven veranderde? Welke gewoontes heb ik mezelf aangeleerd waardoor ik nu meer succes heb dan ooit? Ik vertel je alles wat ik leerde, het zijn oefeningen/opdrachten – die jij ook kunt leren.

#5 Het verschil tussen dromen en doen
hoe zet je die stap? waar begin je? Ik leer je dat je niet met de hoe begint, maar dat juist de wat het verschil maakt. Ik neem je mee de toekomst in, om te zien hoe het eruit zou zien als je het al zou hebben. En precies dát wordt je startpunt. Ik doe dit al jaren, en heb datgene wat ik zag vaak gerealiseerd. Hier zit een BONUS bij: ik ondersteun je hierbij met een visualisatie/meditatie.

#6 De community
ik creeer de mogelijkheid dat jullie elkaar kunnen ontmoeten. Door opdrachten uit te voeren, je verhaal te delen (online) maar ook door aanwezig te zijn bij de offline Masterclass die ik geef. Zo zie je dat je niet alleen bent in je groei en alle obstakels die je soms ervaart op deze weg. Door je te omringen met anderen, sta je al met 1-0 voor. Neem alle ruimte om binnen de cursus een eigen Mastermind op te richten: waarin je met een klein groepje samenkomt om bijv. samen de opdrachten te maken. Een app groep te openen of af te spreken om elkaar 1x per kwartaal te zien; om elkaar te supporten en je groei te kunnen delen.

0 reacties

Laat een reactie achter