0
Geen categorie

Het grote nieuws…

HET IS ZOVER | dit is het moment……..

Ik heb wat afge-tromgeroffeld afgelopen dagen, ik kon mijn enthousiasme nauwelijks in toom houden. Deze week zette ik namelijk de puntjes op de i van iets bijzonders. Iets waarvan ik eigenlijk toen ik eraan begon, niet wist dat het zou voelen als een ‘levenswerk’ zodra het af was.

Bijna 30 jaar op deze aardbodem heeft mij geleerd om mijn hart te volgen. En tegelijkertijd doen inzien dat het mijn gave is om anderen hierin te helpen, te coachen. Naast de creatieve uitingen die mijn bedrijf kent, heb ik met mijn interesse en achtergrond in coaching een mooie invalshoek getroffen.

Al vier jaar coach ik bekenden, onbekenden en vrienden op weg naar het pad van hun hart. Ik ben de tel inmiddels kwijt, maar meer dan veertig mensen zeiden hun baan op en begonnen voor zichzelf. Ze zijn gelukkiger dan ooit. Iedereen ging een eigen richting op, totaal authentiek. Wat ze gemeen hebben? Het vertrouwen in zichzelf. Ik mocht ze het eerste zetje én setje vertrouwen geven om te kunnen starten en groot te leren dromen.

HET LEUKE NIEUWS….. *tromgeroffel* (laatste keer tromgeroffel hoor, ik beloof het!)

Mijn methode, invalshoek en levenservaring stopte ik in een inspiratieweekend. Twee dagen lang omringd door vrouwen met een missie. Vrouwen die geen genoegen nemen met “mijn baan is prima”. Vrouwen die willen strijden voor wat ze waard zijn en actie willen ondernemen om nu EINDELIJK het pad van hun hart te (her)vinden en voor zichzelf te beginnen.

 


Blij, emotioneel en dankbaar ben ik! Dat ik deze gave heb kunnen ontwikkelen en jou hier verder mee mocht, of ga helpen. Dit weekend staat volledig in het teken van JOU. En 200% van mijn hart, kennis en gevoel zitten erin verwerkt. De eerste drie aanmeldingen zijn al binnen.

Dit moment ga ik vanavond vieren. De lancering van een weekend wat ik drie(!) weken geleden pas bedacht en nu al staat als een huis.

Is dat niet het allermooiste? Want als het recht uit je hart komt, dan hoef je niet voor te bereiden. Alhoewel….

Ik kan zo een week vullen met al mijn tips, adviezen en wensen: maar niet iedereen kan zomaar een week vrij krijgen 😉 Dus het programma is verdeeld over twee dagen. We ontmoeten elkaar op 5 en 6 juni, in een villa in Zandvoort. Twee dagen lang een vol programma met inspiratie sessies. Meer hierover lees je in de link, onderaan.

VIER JE MEE?

Je kan mij helpen op meerdere manieren. Laat hieronder een reactie achter met wat ik (misschien lang, misschien kort geleden) voor jou heb betekent op het pad van je hart. Dit kan iets heel kleins zijn. Wat deed ik, wat jou verder hielp? Hoe ken jij mij?

Je mag ook dit bericht delen. En tof zou ik het vinden als jij, als vriend(in) en trouwe volger mijn Ondernemende Vrouwen weekend onder de aandacht wil brengen bij je vrouwelijk netwerk. Jij weet als geen ander hoe ik werk, en hoe ik ben. Hun vertrouwen in mij, is de basis voor dit weekend. En dat breiden we dit weekend uit naar vol vertrouwen in hunzelf.

Bedankt allemaal. Ik kan niet wachten. <3 Hier gaan we dan….. Je leest ALLES over dit weekend hier.

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Veel liefs en met een giga glimlach,
Babette

 

Dagelijks kijkje achter de schermen? Je vindt mij ook op Instagram!

0 reacties

Laat een reactie achter